Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uganda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Uganda

Tşk Üstat bilgilendirme için .. Dİşlerindeki sorunlardan da bahset gidip bizde yerleşelim Cam filmine nasılsa ceza kesmiyorlar daha :
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Ben de Sudan'a gittiğimde çok şaşırmıştım; eski ingiliz sömürgesi olduğu için trafik soldan akıyormuş, yakın zamanda değiştirmişler ben gittiğimde trafik sağdan akmaya başlamıştı. Tabi haliyle herkes arabayla birbirine geçiriyordu, ama çok şaşırmıştım, hiç kavga olmuyordu,
      Sebebini sordum şeriat olduğu için kavga edenler kırbaçlanıyor demişlerdi.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Ben de Sudan'a gittiğimde çok şaşırmıştım; eski ingiliz sömürgesi olduğu için trafik soldan akıyormuş, yakın zamanda değiştirmişler ben gittiğimde trafik sağdan akmaya başlamıştı. Tabi haliyle herkes arabayla birbirine geçiriyordu, ama çok şaşırmıştım, hiç kavga olmuyordu,
        Sebebini sordum şeriat olduğu için kavga edenler kırbaçlanıyor demişlerdi.
        Bizim ülkede şeriat kuralları getirilecek olsa kırbaç ithalatında patlama yaşanır ihihi

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Bizimkileri kırbaç kesmez. Kılıç kuşanmak lazım.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İyi niyet temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yorum

Çok içten yazılmış bir yazı gerçekten oradaymış hissi veriyor clapclap clapclap clapclap
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Çok güzel paylaşım
                İşleriniz daha da güzel olur inşallah
                Uganda İnsigniateam sizde

Yorum

Teşekkürler...
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Elinize sağlık. Güzel bir yazı olmuş. Birde resim varsa süper olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                      Resim var sen nasıl bir resim bekliyorsun ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                        Resim var sen nasıl bir resim bekliyorsun ?
                        Fatih abi, şirket network'ünden girdigim için firewall resimleri engellemiş

Yorum

İşleniyor...
                        X