Merhaba arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü hepimizin tanıdığı bir arkadaşın golf gti sini kullanmak istedim 2.0 220 hp araç daha 300kmde seyir halinde iken ekranda şanzımanla ilgili bir hata verdi ve stop etti araç !!! Zor bela çalıştırdık sonra normale döndüğünü sandık ama aynı hatayı tekrarlayınca çekiciyle aracı almışlar ve 300kmde gti şanzımanı değişicekmiş dsg sizce sebep ne olabilir 300kmde şanzıman gidermi ???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 model golf gtı 300km de şanzıman dağıttı
Collapse
X
-
Ynt: 2014 model golf gtı 300km de şanzıman dağıttı
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Merhaba arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü hepimizin tanıdığı bir arkadaşın golf gti sini kullanmak istedim 2.0 220 hp araç daha 300kmde seyir halinde iken ekranda şanzımanla ilgili bir hata verdi ve stop etti araç !!! Zor bela çalıştırdık sonra normale döndüğünü sandık ama aynı hatayı tekrarlayınca çekiciyle aracı almışlar ve 300kmde gti şanzımanı değişicekmiş dsg sizce sebep ne olabilir 300kmde şanzıman gidermi ???
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bu sanirim 6 ileri dsg.... benim 3 tane dsg li arabam oldu seytan kualguna kursun sikinti yasamadim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsYusuf abi isim verebilirsin ya sıkıntı yok ihihi ihihi ihihi
o arkadaş geri versin bencede haha haha haha
Yorum
Yorum