Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Servislerine Dua Edin

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Servislerine Dua Edin

Arkadaşlar Slm,

Aracım Skoda Octavia A7 1.6TDI Manuel

Geçen cuma günü aracımda "Çalıştırma Sistemi Arızası" uyarısı çıktı. Servisi aradım ve en kısa zamanda servise gitmemi söylediler. Yaşadığım ilde yetkili servis olmadığı için İstanbul'a hareket ettim.

15bibn bakımını yaptırdığım Atik Oto'ya aracımı Ctesi bııraktım. Servistekiler bu arıza ile sıkı sık karşılaştıklarını en azından 5-6 aracı bu şekilde yaptıklarını ve A7 için bunun artık kronik bir sorun olduğunu söylediler. Ctesi öğlene kadar çalıştıklarından araçla ilgili işlmelerin pzts yapılacağını söylediler.

Pazartesi beni bilgilendirmek için kimse aramadı, artık saat 15:00 gibi ben aradım ve servis yetkilisi komik bir şekilde "Ben de Tam sizi arayacaktım" dedi. Parçalardan birisi yurtdışından geleceği için aracın bir hafta on gün üçünde yapılacağını söylediler. Kronik bir sorun olduğu bilinen arıza için gerekli parçalaın stokta olmaması çok düşündürücübir durum. Ben de karşılığında bu süre zarfında bana ikami bir araç vermelerini söyledim. Ellerindedki ikami araçların müşterilerde olduğunu, müşterilerin ne zaman geri getireceklerini bilmediklerini söyledi Ama ilk gelen aracı bana vereceklerini söyledi.

Tarafıma bu zaman zarfında hiç dönüş yapılmadığı için ben de her gün arayıp araç durumunu sordum. En son bugün (çarşamba) tekrar aradım. ctesi den beri kendilerine iyi niyet gösterdiğimi ama bunun karşılığında çözüm üretemediklerini, Ellerinde ikami araç olmasa da diğer markalarda olduğu gibi beni madur etmemeleri için araç kiralayıp bana vermeleri gerektiğini belirttim. Bunun üzerine firma olarak araç kiralamadıklarını söylediler.

İl dışından gelmişim, iyi niyet göstererek 4 gün boyunca sizi beklemişim. Ama siz hiçbir çözüm üretememişsiniz. Dalga geçer gibi ikami araçların ne zaman elinize geleceğini de bilmediğinizi söylüyorsunuz.

Bunun üzerine ikamiaracın benim yasal hakkım olduğunu, eğer gün içinde bana teslim edilmez ise Tüketici Mahkmesi ve diğer yasal yollara baş vuracağımı, sosyal medya üzerinden de durumu duyuracağımı söyledim. Gayet umursamaz ve saygısız bir tavırla (küllahıma anlat tarzıunda ) "bugün de teslim edemezsek yaparsınız o zaman " diyip kestirip attılar.,

Durmu Yüce Oto ya da bildirdim, ancak onlarda pzt den beri size geri dönülecek kayıt açtık diyip bir şey demiyorlar.

Ben Opel'i ilgisiz ve denetimsiz zannederken daha beteriini Skoda da gördük.

Hadi senin Atik Oto bayii n ilgisiz, yasal olan hakkını da sana vermemek için uğraşıyor. Sen genel merkez olarak altındaki bayii leri uyarmaktan acizsin.

Burada ilk olarak Atik den sonra da Yüce den bana kiralık bir araç vermelerini ve gecikme için özür dilemelerini beklerdim.

Sonuçta il dışındayım, işimden 2 günlüğüne izin aldım, 4 gün oldu işime dönemedim, Allah tan kalacak yerim var. O da olmasa bu zamana kadar otel parası da ödemek zorunda kalacaktım. Bir firma için müşteriye ikami araç vermek yoksa da kiralamk ne kadar zor olabilir ki.

Sırf bu olaylar yüzünden arabamdan ve markadan soğudum.

Ynt: Opel Servislerine Dua Edin

Zor Bir Durum. Geçmiş Olsun.

Yorum

Geçmiş olsun enkısa sürede sorununuzu çözerler

Doğuşa şikayet yazdınızmı sonuçta Türkiyede Skodanın Büyük ortağı doğuş birde onlarla görüşün.

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım hallolur.
          Skoda görünce yazmak istedim, ben yıllardır yurtdışında kiralık otoyla binlerce kilometre yol yaptım. Çok lüks araçlar dışında kullanmadığım araç kalmamıştır herhalde. Ama sadece Skoda ile yolda kaldım Octavia'nın son modeliydi, dizel bir araçtı. Sanırım 2012'de olmuştu olay, kiralamamın sanırım 2. ya da 3. günü idi. Çek otobanında sabit hızla giderken birden bire motorun içine vida kaçmış gibi sesler gelmeye ve araç sallanmaya başladı. Tabi ki hemen kenara çekip motoru durdurdum. Avis'i arayıp durumu izah ettim. Sonra servis beni aradı ve çalıştırmamı istedi. Çalıştırdım ama ses gelmedi... Sonra beni tekrar Avis aradı ve çekelim mi dedi. Ben de gerek yok şuan yürür durumda diyip yakındaki bir kasabada bekleyeceğimi söyledim. Dediğim yere vardığımda yeni aracım hazırdı, eşyaları nakledip devam ettim. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Maalesef şimdilik tek yolda kalışım bu markayla oldu. Tabi ki her markada olabilir, bu münferit bir olay olabilir amacım Skoda'yı kötülemek değil. Orta Avrupa'da her 10 araçtan 6'sı Skoda (Çek olduğu için) ve çok eski modelleri bile hala ayakta. Sadece anımı paylaşmak istedim. Hala da o motordan o sesler nasıl çıktı anlayabilmiş değilim. Avis'in de Skoda'nın da hızlı dönüşleri beni çok memnun etmişti. Umarım biz de bir gün bu seviyelere ulaşabiliriz.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Geçmiş olsun, marka seçimi bu gibi problemler yüzünden önem kazanıyor, umarım sorununuz bian önce çözülür...

Yorum

Marka imaji iste tamda burada basliyor... yigidi öldür hakkini yeme demisler.. benim arabami bmw afyonda evin önünden alarak istanbul a cekici ile goturdu yerinede 520d birakti... araba bozuk saglam o ayri ama servis anlayisi tatminkar bence
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Marka imaji iste tamda burada basliyor... yigidi öldür hakkini yeme demisler.. benim arabami bmw afyonda evin önünden alarak istanbul a cekici ile goturdu yerinede 520d birakti... araba bozuk saglam o ayri ama servis anlayisi tatminkar bence
                30 liraklık aracı 100 liraya satarsa marka imajıda olur be gökhanım haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    30 liraklık aracı 100 liraya satarsa marka imajıda olur be gökhanım haha haha haha
                    haha haha haha haha
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Vw de aynisini yapiyor hatta audi bile aynisini yapiyor fakat onlarda skodadan cok farkli degil
                      F30 Sport+

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun benim bir önceki aracım skodaydı bende 1 kere servise gittim Çakıroğlu Skoda ya gittim cuma günüydü servis çok yoğundu ben sormadan görevli pazartesi aracınız yapılmazsa ikame araç verilecektir dedi ondan sonra cumartesi ve pazartesi arandım cumartesi sabahı sorunu bulamadıklarını motora bakacaklarını söylediler saat 2 gibi sorunu bulduklarını ve çözdüklerini söylediler pazartesi sabah 9 da bir daha aradılar aracınız hazır diye aracı aldıktan 3-4 saat sonra bir kez daha aradılar servisten memnun kaldınız mı diye bir kere de Kayadibi Skoda ya gittim esp arızası için orda da inanılmaz ilgilendiler 15-20 dakika çözdüler arabayı iç dış yıkayıp teslim ettiler ben iki servistende memnun kalmıştım bu servislere gitmenizi öneririm

Yorum

İlgili konu karşılıklı olarak çözülmüştür,

Atik Oto dan şu anda bir şikayetim yoktur.

Yönetici arkadaşlar konuyu silebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                            İlgili konu karşılıklı olarak çözülmüştür,

Atik Oto dan şu anda bir şikayetim yoktur.

Yönetici arkadaşlar konuyu silebilir
                            Sorunun nasıl çözüldüğü merak ettim doğrusu
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                            X