Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Seçimi Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç Seçimi Yardım

Passat çok şık görünüyor da hiçbirbayii de bulamadık.

Resimlere bakıp da almak istemiyoruz. Sonuçta highline alacak olsak sorun yok ama comfort line ın çok boş çıkmasından korkuyoruz.

Nissan aklımıza yattı gibi. Özellikle donanım olarak çok dolu bir araç. Full pack olanına güzel indirim de aldık. Donanımı bu araçlar arasında en yükseği. Full Led farlar, kuş bakışı görünüm, otomatik park pilotu. cam tavan, 19 jantlar. Açıkçası benim çok hoşuma gitti ki ben Crossover ve SUV seven biri değilimdir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
      Passat çok şık görünüyor da hiçbirbayii de bulamadık.

Resimlere bakıp da almak istemiyoruz. Sonuçta highline alacak olsak sorun yok ama comfort line ın çok boş çıkmasından korkuyoruz.

Nissan aklımıza yattı gibi. Özellikle donanım olarak çok dolu bir araç. Full pack olanına güzel indirim de aldık. Donanımı bu araçlar arasında en yükseği. Full Led farlar, kuş bakışı görünüm, otomatik park pilotu. cam tavan, 19 jantlar. Açıkçası benim çok hoşuma gitti ki ben Crossover ve SUV seven biri değilimdir.
      nissanı 1.6 dizel otomatiğini 1.2 benzinlisini 1.5 dizelni test etmiştim... kalitesi sessizliği kullanım keyfi alman markalarını aratmayacak düzeyde idi...
      F30 Sport+

Yorum

duymak istediğim cevap diyebilirim. Özllikle alıp sonrasında pişman olmak istemiyorum. Takır tukur trim sesleri vs olmaz heralde?

Yorum

quasqai'yı iyi inceleyin derim, mesela arka kapıları açıp birleşim noktalarına bakın, çapaklar, eğri büğrü birleşimler, ön kaputun çamurluk birleşimlerini kontrol edin; bir tarafta 1 mm diğer tarafta 3 mm, rezalet. O kadar çok sipariş alıyor ki fabrika resmen üretimi hızlandırmış. Japonya üretimi değil, İngiltere üretimi. zaten japonya üretimi olsaydı böyle hatalar olmazdı muhtemelen.
          Onun dışında sağlamdır, motoru, şanzımanı vs.
          Yeni passat benim de hoşuma gitti ama ön amblem çok dikkatimi çekti, sanki sonradan yapıştırılmış gibi, o kısmı daha güzel yapabilirlermiş bence.
          http://www.youtube.com/watch?v=yWrMFeT1BZw#ws
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ayrıca vw şu ekranların yerini bir türlü düzeltemedi, hiç ergonomik değil. ekran o kadar aşağıda olmamalı.

Yorum

Bugün peugeot 308 1.2 thp 130 hp otomatik test ettim, iç malzeme kalitesini, gösterge ve direksiyonu çok beğendim, bir de gerçekten çok ekonomik, test sürüşü ortalamasını 6,5 litre ile bitirdim, aynı şekilde insigniamı sürseydim ortalama 9,5 litre civarında çıkardı. dizelin tıkırtısını sevmeyip cimri bir araba istiyorsanız iyi bir alternatif.
              Peugeottan sonra renault'a geçtim, çok büyük hayal kırıklığı oldu iç malzeme kaliteleri capture ve clio'nun.

Yorum

passat bence çok orantısız duruyor yandan bakınca... önü kısa arkası uzun... ön farlarda skoda tarzı bi üzgün bakış var arabada...
                F30 Sport+

Yorum

Yeni quasquai kayınbiraderde var... tekna paket.. aractan cok memnun.. bende arasira kullaniyorum güzel arac.. fakat ben suv araclara pek ısınamıyorum.. dikkatimi ceken ön camlari aćarken ve kaparken kapi iç kismindaki parcanin oynadigi ve ses cikarmasi dikkatimi cekmisti niye böyle oluyor diye.. Alacak olursaniz bi deneyin cam açarken kapi ic kisimda bi parca var disa dogru şişiyor kaparken duzeliyor gıcık olmustum haberiniz olsun...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yeni passat led farsız çok çirkin, ayrıca doğuş'un filo stratejisi birkaç aya kalmaz her köşe başında göreceğiz. Sadece abdi ibrahim 200 passat siperiş etmiş. Qashqai daha mantıklı bir tercih olacaktır.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

şimdi baktım, DSG siz Passat Highline da 110bin tl liste fiyatı var. Eğer Insigna yı güzel bir değere alırlarsa en mantıklısı Passat Highline olacak sanırım.

Yorum

Evt herkese yardımları için teşekkürler,

Karar 1.4TSI PAssat Highline ACT den yana oldu.Eğer indirim alabilirsek de 1.6TDI.

Yorum

Hayırlı olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun düz vites değil mi?

Yorum

Teşekkürler, evt düz vites

Yorum

Karar vermişsiniz zaten hayırlı olsun Benim yorum geç kalmış, düzelteyim dedim Karar vermişsiniz gerçi ama yeni Passat olsa daha iyiymiş sanki, tekrar hayırlı olsun

"Fotoğraftan da olsa Passat derim. Ya da hiç güvenmiyorsanız biraz bekleyin. Sonra Passat gelince pişman alacaksınız bence. Qashqai bana çok küçük geliyor. Sanki Passat daha geniş ve rahat olacak gibi hissediyorum. SUV sevmememin etkisi de olabilir tabi ama ben olsam düşünmem bile."
                                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                                X