Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ticaret Hayatında veya Kariyer Hayatındaki Tecrübeleriniz...!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ticaret Hayatında veya Kariyer Hayatındaki Tecrübeleriniz...!!!

İş Hayata Bağkurlu mu ? SGKlı mı? Devam Etmeli?

Hadi Seçimini yaptınız.

Bu Yolda Karşılaştığınız Zorluklar, Sıkıntılar veya Kolaylıklar Vs. Tecrübelerimizi Paylaşalım...

İş Hayatına Yeni Başlayacak Olanlara Bir Arşiv Olsun Bir Bilgi Olsun...

Saygılar...
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Ynt: Ticaret Hayatında veya Kariyer Hayatındaki Tecrübeleriniz...!!!

İlk Ben Başlayayım Henüz 2 Yıllık bir Çalışma Hayatım var ve tanıdık olmadan Kariyer Kısmında SGK lı olarak İlk Adımı atmanın Çok zor Olduğunu Görmüş Biriyim Onun dışında Yükselmek istediğinizde Sürekli Üstlerinize Yalakalık Yapmak Zorundasınız SGK lı Olmak Pek İyi Değil Kendi Görüşüm

Yorum

Sigortalılıkta sgk dediğiniz herkesi kapsayan sistemin adıdır. Yani Türkiye'de yaşayan herkes yeni düzenlemelerle sgk'ya tabi. Halihazırda da bağkur diye bir kurum bulunmamakta. Anladığım kadarı ile demek istediğiniz; kanun maddelerine atıf yapan 4a, 4b, ve 4c li olmak arasındaki farklar. Doğru mu?
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Doğrudur...4a, 4b ve 4c Arasındaki farklar v.s.

Orjinal yazı sahibi: ratip
        Sigortalılıkta sgk dediğiniz herkesi kapsayan sistemin adıdır. Yani Türkiye'de yaşayan herkes yeni düzenlemelerle sgk'ya tabi. Halihazırda da bağkur diye bir kurum bulunmamakta. Anladığım kadarı ile demek istediğiniz; kanun maddelerine atıf yapan 4a, 4b, ve 4c li olmak arasındaki farklar. Doğru mu?

Yorum

Yükselmek için yalakalık yapmak değil ,İşinizi hakkını vererek yapmak gerekir. İş hayatınızda tecrübe ettiğinizde bu şekilde yükselenlerin daha kalıcı olduğunu göreceksiniz. Sizi işe alacak olanların iş tecrübenizi bilmesede karakterinizle ilgili tavsiye eden birisini tercih etmesi iş hayatının doğal akışında var. Kendi işinizi yaptığınızda da hep tanıdıklarınız tavsiyesi ile para kazanmak zorunda olduğunuzu unutmayınız. Allah Helal ve bol rızık versin.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
          X