Duyuru

Collapse
No announcement yet.

12 KASIM 1999 DÜZCE DEPREMi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 12 KASIM 1999 DÜZCE DEPREMi

Depremi 45 dk enkaz altinda yasayan biri olarak Gözlerde yas, yüreklerde sızı ve soylenen tek cumle"Sesimi Duyan Var mi 12 Kasim 1999 Unutmadik, Unutmayacagiz... Yitirdigimiz tüm canlara mekaniniz Cennet, ruhlariniz Sad olsun...
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: 12 KASIM 1999 DÜZCE DEPREMi

Allah tekrar yasatmasin,deprem sehitlerimizin topragi bol olsun.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Allah tekrarinu yasatmasin... kaybettiklerimizin mekanlari cennet olsun. Emre abi o durumuda ben bilmiyordum..
      F30 Sport+

Yorum

Emrem söyleyecek birşey bulamıyorum

Depremde şehide olan vatandalaımıza (Ailene) Allah Gani Gani Rahmet eylesin Mekanların cennet mekanı eylesin

Ruhları Şad olsun

Allah Rızası için El Fatiha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah göstermesin bi daha, depremde kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin tekrar...

Yorum

Benim anne ve baba tarafımdan pek çok hısım, akrabam da aynı felaketi yaşadılar.
            Çok büyük mal kayıplarına uğradılar, çok şükür ki can kaybımız olmadı;tesellimiz
            bu oldu
            Deprem bir doğa hadisesi, ülkemiz yaşlı ve genç, aktif fay hatlarının üzerinde.
            Bu topraklarda binlerce yıldır deprem oluyor, olmaya da devam edecektir.
            Bizi yönetenler isterlerse bu doğal afetleri en az zararla atlatabiliriz;
            Japonya örneğinde olduğu gibi. Sağlam yapı, depremde hayat kurtaracak en
            önemli tedbir; bundan başka yapacak fazla bir şey de yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
              Benim anne ve baba tarafımdan pek çok hısım, akrabam da aynı felaketi yaşadılar.
              Çok büyük mal kayıplarına uğradılar, çok şükür ki can kaybımız olmadı;tesellimiz
              bu oldu
              Deprem bir doğa hadisesi, ülkemiz yaşlı ve genç, aktif fay hatlarının üzerinde.
              Bu topraklarda binlerce yıldır deprem oluyor, olmaya da devam edecektir.
              Bizi yönetenler isterlerse bu doğal afetleri en az zararla atlatabiliriz;
              Japonya örneğinde olduğu gibi. Sağlam yapı, depremde hayat kurtaracak en
              önemli tedbir; bundan başka yapacak fazla bir şey de yok

Can kaybınızın olmaması sevindirici,Allaha şükretmek lazım Necmettin abi.
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Rabbim doğal afetlerde boğulmalar gibi hadiselerde ölenlere şehitlik mertebesi müjdesi vermiş. İnşallah Tüm ölen din kardeşlerimiz bu mertebeye erişmişlerdir.
                Allah ölenlere rahmet eylesin, bu acıları bir daha yaşatmasın.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                  Rabbim doğal afetlerde boğulmalar gibi hadiselerde ölenlere şehitlik mertebesi müjdesi vermiş. İnşallah Tüm ölen din kardeşlerimiz bu mertebeye erişmişlerdir.
                  Allah ölenlere rahmet eylesin, bu acıları bir daha yaşatmasın.
                  Amin,çok güzel yazmışsınız elinize sağlık.

F10 Msport

Yorum

Allah tekrarını göstermesin, kaybettiklerimizin Ruhları Şad olsun.

Yorum

Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dilerim.
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Can kaybınızın olmaması sevindirici, Allah'a şükretmek lazım Necmettin Ağabey.
                        Kadir Kardeşim, son derece bilinçli olarak bana zarf atmışsın, ama nafile
                        Benim inandığım Tanrı dünya işlerine karışmaz, müdahil olmaz; seyircidir.

Yorum

İnsanlar yazılanları istedikleri gibi kötüye yorumlamamalı
                          Konu küt diye kitlenmez o zaman Şaman Bey bilmem anlatabildim mi

Bence Kadir size latife yapmış olabilir
                          [center]
                          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Allah rahmet eylesin. Allah o günleri bir daha yaşatmasın

Yorum

Hatırlayınca içim burkuldu. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerim. Rabbim bizi böyle afetlerle imtihan etmesin.
                              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                              X