Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaşamaya uygun şehir??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yaşamaya uygun şehir??

denizi olsaydı kesinlikle eskişehir derdim ama benim için izmir bir adım önde eskişehirden.

ayrıca çanakkaleyi de beğenirim.
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Çanakkale'de iş yoğunluğu fazla değil ne yazık ki benim iş kolunda
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bende siralama konusunda bulent abime katiliyorum fakat cocuk icin aile ve direkt yasanilan sokak mahallede cok onemlidir...
        F30 Sport+

Yorum

Eskişehir,izmir,çanakkale
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

sinop.... ......................... noktayı koydum
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

İzmir : )
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Ülkenin her yeri uygundur
                Önemli olan hayatınızı ikame ettirebileceğiniz yerler sizin için uygundur çocuk yetiştirmek için özel bir il olduğunu duymamıştım
                Ülkenin her yeri uygun olur mu hiç? Siz hiç Ağrı'yı, Iğdır'ı, Hakkari'yi falan görmediniz sanırım. Sessiz, sakin, okulların iyi, öğretmenlerinin özverili olduğu beldeler, ilçeler vardır. Mesela her yıl listeler açıklanıyor, temizlik, trafik vs açısından yaşamaya en uygun şehirler, 1. 2. vs. İstanbul çok güzel bir şehir olmasına rağmen sırf trafiği yüzünden düşünmek bile istemiyorum, ama alışana da başka şehirde yaşanmaz gibi geliyor biliyorum.
                Evet bir iki tanesini gördüm hatta Diyarbakırı,Urfayı,Mardini,Gaziantepi,Batmanı da gördüm evet dediğiniz gibi iyi öğretmenler ve özverili çalışanlar olmadığını düşünüyorsunuz ama ben inanıyorumki özverili ve görevlerine sadık öğretmeler var ama dediğiniz gibi çeşitli sebeplerden dolayı istenilen ortamlar oluşmayabilir bu ortamları bizler oluşturuyoruz sorunu çözmek yerine sorundan uzaklaşmak değişik bir düşünce İstanbul'da bir tanıdığım evlendiler kendilerinde bir sorun yok ama kendi düşünce sine göre İstanbul'un çocuk yetiştirmek için uygun olmadığını ve bu sebepten çocuk düşünmediklerini söylerdi bu durumda çelişki ortaya çıkıyor o yüzden bana göre Türkiyenin her yeri uygundur.

Güzellik görecelidir

Allahım Çoluğumuza çocuğumuza sağlık versin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Siz güneydoğunun en güzel yerlerini görmüşsünüz Fatih hocam. Diyarbakır da yaşamak için çok güzel bir şehirdi (suyu, havası, tabak gibi dümdüz) ama ne yazık ki olaylar oldukça huzur olmayacak. önemli olan huzur çünkü.

Yorum

Allahım huzurumuzu bozmasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

eskişehir veya bursa. bursada aradığınızın fazlası bile var. hem deniz var, hem dağ var.
                      eskişehir denizi olmamasına rağmen, bursaya 1.5 saat mesafesi ile yaşanılabilir bir yer.
                      ikisinde de yaşamış birisi olarak, bursayı başka hiçbir yere değişmem kesinlikle.

Yorum

Daha önceki mesajlarınızda bahsetmişsiniz hani yapılan araştırmalarla en yaşanılası şehir sıralamaları konusunda. Orada dikkatinizi çekti mi bilmem ama ISPARTA ciddi bir alternatif olabilir. Kendi memleketim olmasından dolayı biraz bahsedeyim. İklim önemliyse ne iç anadolunun o sert havası ne de antalya nın sıcağı pek uğramaz. Zaman zaman soğuk olsada bıktırıcı bir hava olmaz, Antalya 1 saatir ve akşam bile gezmeye gidilip dönülebilir, hayat çok çok ucuz olmasa da orta düzeyi pek geçmez pahalılık yönünden, Gece kondunun olmadığı tek şehirdi bir zamanlar şu an nedir bilmiyorum tabi. İkamet sorunu pek yaşanmaz. Biraz kiralar yüksek olabilse de ( Tabi kendi çapındaki illere kıyasla) çok rahatlıkla bütçenize göre çok alternatifli evler bulabilirsiniz. Eğitim konusunda en başarılı illerdendir. Özel kollejle , devlet okulları gayet yeterlidir. Sağlık açısında türkiyede 1 numaradır. Kişi başına düşen sağlık hizmeti konusunda.
                        Şehir merkezinde bile bir sürü doğal güzelliği olan mesire ,piknik ve gezi alanları mevcuttur. Eğirdir gibi ülkemizin en güzel göllerinden birini barındıran şirin bir ilçe 30 dakikalık mesafededir.
                        Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler...
                        Bence iyi bir alternatif.
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bursa
                          İzmir
                          Muğla

Yorum

Eskişehir'e bekleriz.
                            Memleketim diye demiyorum ama tek merkezli olması nedeniyle ulaşımı rahat, gördüğüm şehirlere oranla ucuz, temiz; sanata düşkün, gelişime açık bir şehir.
                            2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Ülkenin her yeri uygundur
                              Önemli olan hayatınızı ikame ettirebileceğiniz yerler sizin için uygundur çocuk yetiştirmek için özel bir il olduğunu duymamıştım
                              bende fatih abi gibi düşünüyorum her ilde iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlar olabilir
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

O konuda hemfikiriz zaten, bizim için önemli kısımları merkezi bir yerde olsun, okul, ulaşım sıkıntısında sıkıntısı olmasın. Bazı şehirler insanı çeker bazıları da nefret ettirir. Mesela İzmir ve Eskişehir konusunda olumsuz pek birşey duymadım.

Yorum

İşleniyor...
                                X