Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu aracın ederi nedir çok acil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu aracın ederi nedir çok acil

Merhabalar bugün beğendiğimiz insigniayı almaya gittik aracı ekspertize falan soktuk. araçta sadece ön tampon boyalı çıktı başka bişey yok. Bide fabrika çıkışı cd 400 teybi dokunmatik teyple değiştirilmiş iyi bişeymi kötübişeymi anlamadım. Opel yetkili servisindeki tanıdığımız bu aracın en fazla 50 lira edeceğini söyledi böyle diyince babam almaktan caydı sizce bu arabanın ederi nedir ? almamakla iyimi ettik kötümü ? Fiyatı son 55 olur dedi. araçta sunroof var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77034340/detay

Ynt: Bu aracın ederi nedir çok acil

Aracın bakımları triger,debriyaj baskı balata,lastikler değişmişmi ne durumda eğer değişmiş ise fiyatı normal içinize sindiyse alın derim
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Aracın bakımları triger,debriyaj baskı balata,lastikler değişmişmi ne durumda eğer değişmiş ise fiyatı normal içinize sindiyse alın derim
      Abicim 4 lastik yeni ben gördüm kumho marka.
      servis faturasınıda gördüm triger falan değişmişti. işçilik dahil 500 lira faturası vardı yan(26.06.2014 yarihinde). yazanları tam hatırlamıyorum.
      baskı balata yoktu ancak. Şu an evin içi kaos alanı kardeşim ağlıyormu çok istiyorduk vs. diye annemin morali bozukmu oda çok sevdi.
      bende arada kaldım yani ne desem bilemedim. babamla konuşuyorum pek anlamaz bu işlerden bana servisin dediği 50 lira edermişte kmde 50-60 kr yakarmışta. double din çakmaymışta bunları söylüyor. dobloda 35 kr yakıpda bunda 60 kr yakmak çok geldi tabi.

Yorum

Burada ikilem yaşatan asıl ve tereddüte mucip olan tek husus var, o da satıcının gayr-ı samimi olmasıdır.
        "...COSMO DONANIMINA EK OLARAK ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞI NAVİGASYON VE SUNROOF EKLENDİ.
        YİNE FABRİKA ÇIKIŞI GERİ GÖRÜŞ KAMERASI TAKILIDI..." demiş satıcı. Bu ifade yanlış değil, külliyen
        yalan olup aldatmaya yöneliktir. İnsigniayı tanıyan herkesçe malum bir konuda çekinmeden yalan söyleyebilen bir insan, tespit edilmesi zor ya da imkansız konularda da yalan söylemiş olabilir.
        Çünkü,bir insan ya dürüsttür ya değildir, bunun ortası olmaz. Ben olsam bu arabayı almam. Bu araba 45-50 kuruş ortalama her zaman yakar,bu da bir gerçektir.

Yorum

O arabaya 55 bin vereceğime aşağıdaki aracı tercih ederdim.
          http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82171127/detay

İlla da cosmo diyorsanız buna da bakın derim.
          http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0769472/detay/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Burada ikilem yaşatan asıl ve tereddüte mucip olan tek husus var, o da satıcının gayr-ı samimi olmasıdır.
            "...COSMO DONANIMINA EK OLARAK ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞI NAVİGASYON VE SUNROOF EKLENDİ.
            YİNE FABRİKA ÇIKIŞI GERİ GÖRÜŞ KAMERASI TAKILIDI..." demiş satıcı. Bu ifade yanlış değil, külliyen
            yalan olup aldatmaya yöneliktir. İnsigniayı tanıyan herkesçe malum bir konuda çekinmeden yalan söyleyebilen bir insan, tespit edilmesi zor ya da imkansız konularda da yalan söylemiş olabilir.
            Çünkü,bir insan ya dürüsttür ya değildir, bunun ortası olmaz. Ben olsam bu arabayı almam. Bu araba 45-50 kuruş ortalama her zaman yakar,bu da bir gerçektir.
            Dün bu kardeşimize bir türlü anlatamadığım konu buydu
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Fabrika çıkışı derken ? 2011 yılında insignia bakıyordum o zamnlar esenyurtta bir opel bayiisi vardı ve showroomdaki araca navi ve geri görüş kamerası takabıleceklerını soylemişlerdi.. Belki de doğru söylemiştir ilan sahibi.. ( satıcıyı ne tanırım nede avukatıyım kimse yanlış anlamasın )
              2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: black eagles
                Fabrika çıkışı derken ? 2011 yılında insignia bakıyordum o zamnlar esenyurtta bir opel bayiisi vardı ve showroomdaki araca navi ve geri görüş kamerası takabıleceklerını soylemişlerdi.. Belki de doğru söylemiştir ilan sahibi.. ( satıcıyı ne tanırım nede avukatıyım kimse yanlış anlamasın )
                Sonradan takılıyor orjinal dvd 800 e bile ara yüz takarak yapabiliyorlar yani orjinal fabrikasyon öyle bir opsiyon yok.
                Showroomdaki araca sonradan navi ve geri görüş kamerası takabileceklerini söyledikleri cihazlar navitech,navimate yada necvox marka cihazlardır.Bunlarda orjınal değildir.
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Bence bu araç sırf rengi için bile 1.000 lira fazla eder. Bu renk çok nadir ve güzel
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Eğer çok hoşunuza gittiyse adama çok abartmadan bir fiyat teklif edin. 53.000 falan.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...seen#msg285238
                      Gözünüzü kapatıp alabileceğiniz bir araç önerisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Orjinal yazı sahibi: black eagles
                        Sonradan takılıyor orjinal dvd 800 e bile ara yüz takarak yapabiliyorlar yani orjinal fabrikasyon öyle bir opsiyon yok.
                        Showroomdaki araca sonradan navi ve geri görüş kamerası takabileceklerini söyledikleri cihazlar navitech,navimate yada necvox marka cihazlardır.Bunlarda orjınal değildir.
                        Serviste taktırmıştır ve onu orjinal sanıyodur dknow
                        2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Adam 55 den bir kuruş inmem diyor.

Yorum

Aracın navigasyonuda motevo imiş arayüzünden tanıdım.

Yorum

Sehirdisina cikmak sorun degil ise biraz bekleyin derim mutlaka daha dolu bir arac daha dusebilir ama ayni sehirde pek fazla secenek yok ise sehir disina cikmaniz sikinti ise bu araci alin derim

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X