Şaka gibi yılmaz abi ben hep diyorum bizim araçlar bedava gidiyor diyee. Hasarlı fiyati iyi belirlemiş arkadaş bizim için örnek olmalı güzelim araçlarımızın degerini düşürüyoruz
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Şaka gibi yılmaz abi ben hep diyorum bizim araçlar bedava gidiyor diyee. Hasarlı fiyati iyi belirlemiş arkadaş bizim için örnek olmalı güzelim araçlarımızın degerini düşürüyoruz
haha haha haha
Aynen doğru söylüyorsun kardeşim
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
walla arkadaslar bende yeni aldim aracimi. 46.750 tl ye 2010 2.0 cdti cosmo. sag camurluk boyali on gogus torpido ve airbag degismis ve radyator degismis. tabiri caizse nokta hasarli. km 70.000 ve ici disi tertemiz. acaba benmi cok iyi fiyata aldim yoksa bu satici keriz mi ariyo?
walla arkadaslar bende yeni aldim aracimi. 46.750 tl ye 2010 2.0 cdti cosmo. sag camurluk boyali on gogus torpido ve airbag degismis ve radyator degismis. tabiri caizse nokta hasarli. km 70.000 ve ici disi tertemiz. acaba benmi cok iyi fiyata aldim yoksa bu satici keriz mi ariyo?
sağ öncen ciddi bir darbe almış sizin aracınız anlaşılan siz normal bir fiyata almışsınız o satıcı söylediğiniz gibi keriz arıyor
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
aslinda ciddi bir darbe deil. olay da basit kaza da. kamyonun sag camurluga geri manevra yaparken gecirmesi ve karoserinin araca saplanmasindan kaynakli. tek vurus kaza ama tabii kamyonun demir oldugunu dusunursek normal bir hasar
Yorum