onlar ufak sorunlar bide insignia da bir çok arızadan şikayetçi olundu rüzgar sesi filan Allahtan 2 insigniam d da yaşamadım.. sadece bi fren diskini yaşadım onuda servis halletmişti... bu arada bütün bayileri dolaştım 1.4 turbonun testını yapamadım sizin bildiğiniz bi bayi var mı?
Opel servisleri (İstanbul için konuşuyorum) sadece cosmo paketli 1.6 115hp'leri test için açıyorlar diye biliyorum.
bu arada bu kadar detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim...
Merak ettiğiniz soruları bildiğim ölçüde yanıtlamaya çalışırım hatta aracı görmek isterseniz de uygun bir vakitte ufak bi tur atabiliriz forumun amacı bilgi paylaşmak sonuçta
bu arada bu kadar detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim...
Merak ettiğiniz soruları bildiğim ölçüde yanıtlamaya çalışırım hatta aracı görmek isterseniz de uygun bir vakitte ufak bi tur atabiliriz forumun amacı bilgi paylaşmak sonuçta
bu güzel fikir valla) ben şuanda golf 1.4 tsı 122 ile astra 1.4 turbo arasında kaldım açıkcası
Aracı almadan önce ben de Golf ile Astra arasında baya bocaladım. Motor olarak çok fazla bir performans farkı olacağını zannetmiyorum. Torkları aynı.
Fakat iki aracın içine oturunca şoför olarak en çok gözümüzün önünde olan konsol, Astra'da daha çok beni etkiledi. Ayrıca Opel ile Vectra B - CD, Opel Corsa ile de bir geçmişim vardı. O nedenle seçtim.
Fakat şu an TR'ye gelen araçlarda USB, seyyar küllük-çakmak, kapı kollarındaki ledler vs. ile ilgili sıkıntılar var. Düşünüyorsanız bayi bu konulara açıklık getirsin.
Arabada sis farı olmaması gerekirken sisli gelen, jantları farklı gelen, usb var deyip de gelemeyen araçlar biliyorum.
200km/sa'in üstünde hızlarda güven verdiği açık. Direksiyon tepkisi oldukça güzel.
hııı usb benim için önemli açıkcası... sizinkinin donaım neydi? jant çok öenmli değil o kapak olanlarda güzel duruyor bence... bide kapı içi ledlerde önemki bunlar hangi donanımda var
hııı usb benim için önemli açıkcası... sizinkinin donaım neydi? jant çok öenmli değil o kapak olanlarda güzel duruyor bence... bide kapı içi ledlerde önemki bunlar hangi donanımda var
Benimki sport donanım. CD500 ve AFL far ilave ettirmiştim. Mayıs ayında aldım ben aracı. Mayıs ayında 3 paket vardı. Enjoy, Sport ve Cosmo. USB, sport ve cosmoda geliyordu ve CD500 şartı aranmıyordu. CD400 ile gelen araçlarda da usb oluyordu. Fakat şimdi CD500 olursa USB geliyor.
Kapı içi ledler Enjoy'da yoktu. Sport ve Cosmo'da vardı. Şimdi Enjoy + diye bir paket yaptılar. İçeriğini detaylı olarak bilmiyorum ama paketlere girişim yaptırıyorlar sanırım. Biraz ondan alıp ona koyuyorlar.
Bu hususları detaylı konuşmak lazım. Bazı bayilerin "artık şansınıza" dedikleri oluyor.
o zaman 0 alırsam bayide olanı almam lazım beklemek talih oyunu gibi olur gördüğümde ne varsa onu bilirim en azından... bu arada ben sunruf istiyorum naviyi sonradan kendim eklerim ve metro mavi düşünüyorum ne diyorsun?
o zaman 0 alırsam bayide olanı almam lazım beklemek talih oyunu gibi olur gördüğümde ne varsa onu bilirim en azından... bu arada ben sunruf istiyorum naviyi sonradan kendim eklerim ve metro mavi düşünüyorum ne diyorsun?
Zamanınız yoksa bayide gördüğünüz aracı almak faydalı fakat bizim gibi araba tutkusu olan kişiler için bu biraz zor bir ihtimal. 1.4T olsun metro mavisi olsun usb olsun falan dedik mi seçenekler azalıyor ve hemen İstanbul dışında araç var mı yok mu bakmaya başlıyorlar. Opel bayilerinde çok fazla Astra 1.4T yok çünkü gelen araçların hepsi siparişlenmiş durumda. Özel sipariş ile benim aracım 7 haftada geldi ama dediğim gibi ben siparişi Mart ayında verdim, o zamanlar daha sistemli uğraşıyorlardı. Aracın üretimi tamamlandı, gemiye yüklendi, gümrükte vs. şeklinde sürekli rapor alıyordum. Şu an sipariş verip de 4 ay 4 gündür bekleyenleri biliyorum, rekoru elinde tutuyorlar
Renk konusu kişisel zevktir. Corsa'ya Şimşek grisi ile metro mavisini yakıştırıyordum. Şimşek grisi aldım. Astra'ya da beyaz ve siyahı yakıştırıyordum siyah aldım. Eğer benim gibi titiz olup da her tozu, kiri, kuş pisliğini elinizde bez ile temizleyecekseniz koyu rengin bakımı zor ama zevkli
Bir düzeltme yapayım: 4 ay 4 gün dedim. Bugün itibariyle 4 ay olmuş. Şahsın notunu alıntı yaptım aşağıya:
"4 temmuzda 1.4 sport afl+ ve cd 500 siparişini verdim hala araç gelmedi..4 ay olucak 4 kasımda...araç hala fabrikadan çıkmamış ama motor ve şasi numaraları belliymiş, gelmiş opel bayisine...bayramdan önce gelirmi hallolurmu dedim kesin birşey diyemedi..22sinden sonraya kalıcak herhalde... "
Aynı paketi (1.4 sport afl+ ve cd 500) bana 7 haftada getirdiler.
Yorum