Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bmw5 veya audi a6

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bmw5 veya audi a6

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
    İşçilik ve genişlik olarak ikisi de daha iyi seçenekler
    Malzeme kalitesi olarak audi daha önde diyebilirim

Donanım olarak insignia cosmoyu yakalamak zor
    Performans olarak 1.6 turbo ve üstündeki tüm versiyonlardan daha iyilerdir.
    Arkadaşınıza audi daha yakın duruyor
    Tesekkurler abi de su cosmoyu yakalamak zor derken cosmonun daha dolu oldugunu anladım birde 1.6t üstündeki derken neyi kastettin diger araçların daha performanslı oldugunu mu

Yorum

Evet evet cosmo donanımı efsanedir bence
      1.4 t ve 2.0 dizel 130 ve 160 hp lerden daha performanslı olduğunu biliyorum. Her ikisi de çip tune ile çok daha iyi seviyelere çok kolay geliyorlar o zaman 1.6 turbonun da işi zor çipli olsa bile (volkan hariç

Yorum

her yönden kesinlikle a6,

Yorum

Merhaba,

Karşılaştırılması çok doğal olan iki araç, tıpkı Insignia ve Passat gibiler. Benim tercihim çoğu zaman BMW yönündedir. Bu karşılaştırmada da aynı. BMW sahibi olmadım hiç ancak eniştemden biliyorum 3.20 - 5.20 ve 6.30 kullanmıştım onun sayesinde. Çok iyi araçlardır. Audi'nin çoğu modelini de araç kiraladığımda kullandım. Bana sorarsanız tercihim BMW olur, bendeki imajı daha sağlam, daha konforlu ve kaliteli olduğu yönünde. Audi'lerin hepsinde çok büyük konfor vardı en çok aklımda kalan. Ancak yolda giderken altımda BMW olsun Audi değil... Ayrıca BMW premium sınıf bir araç. Audi ise özellikle Avrupa'da pek de premium algılanmıyor. Günlük kullandıkları orta-üst arası bir marka konumlaması var. Türkiye'de inanılmaz bir pazarlama başarısıyla premium algılanıyor. Seat'tan bir çık VW, ondan bir çık Audi. Benim gözümde öyle. Ama her zaman BMW - Mercedes farklıdır. Galatasaray - Fenerbahçe neyse BMW - Mercedes odur. BMW - Audi diyince biraz Galatasaray - Trabzon gibi oluyor tabiri caizse

Benim için kolay sizin için zor bir tercih, umarım sorunsuz bir araç denk gelir. Her ikisinin de bakımları ve parçaları oldukça pahalı.

Selamlar.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Tüm cevap veren arkadaşlar tesekkurler arkadaim sanirim sportiflikten dolayi bmw tercih edecek benim şahsi düşüncem ise önce audi al kullan tadına varinca bmwye gec hem digerinde gözün kalmaz yönünde

Yorum

İşleniyor...
            X