Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bmw5 veya audi a6

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bmw5 veya audi a6

Yakin bir arkadasim icin araç bakıyoruz ve bu iki araç arasında kalmış vaziyette 2008 civarunda bmw 5 veya audi a6 bu araçlar hakkinda internette forum konularında fazla bilgi yok acaba hangisini neden almalı

Aradugi kriterlere gelince en önemlisi sorunsuzluk mekanik ve elektronik anlamda sıkıntı cikarmayacak bundan sonra konfor performans donanim zenginliği ve ic hacim
    Birde bu araçların donanim seviyeleri nedir cosmo edition tarzı ne donanimlari var ve boş dolu farkları nedir kullanan bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim

Ynt: bmw5 veya audi a6

Ben 2 si arasında kalsam Audi A6 alırdım. BMW'nin eski kasası traktör gibi çalışıyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Kesinlikle bmw 5 serisi derim. Çok yakın bir aile dostumuzda var 2006 model 520d 230.000 km' de ama araç hala banamısın demiyor. Yolda gidişi çok çok iyi sonuçta arka çeker bir araba. Ses konusuna gelirsek evet biraz fazla ses geliyordu motordan ondada 230.000 km olmasının payı büyüktür.
      2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

Benim arkadaşımınki 60.000 civarıydı yine traktör gibiydi , bana göre audi'nin konsoluda çok daha derli toplu.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yakıt ve sorunsuzluk olarak dizel mi benzinli mi tercih edilmeli ve donanım seviyelerini nasil ogrenebiliriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
            Yakıt ve sorunsuzluk olarak dizel mi benzinli mi tercih edilmeli ve donanım seviyelerini nasil ogrenebiliriz
            Bmw'yi bilmiyorum ama A6'da donanım paketi değil opsiyon listeleri var. Tek tek bakmak lazım.
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
              Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
              Bmw'yi bilmiyorum ama A6'da donanım paketi değil opsiyon listeleri var. Tek tek bakmak lazım.
              volvodaki gibi kendin aracı dolduruyorsun o halde

Yorum

Bütçe nedir ?

Yorum

arkadaşım yaklasık 80bin civarında bütçesi var

Yorum

km dusuk bmw ıs yapar satarkende kolay satılır
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Bmw 5 kasa daha alımlı...

Yorum

Konfor ve kalite ise audi (2.0 turbo benzin alternatifi de var)
                        Diğer herşey için BMW

Yorum

Aslinda arkadaşın ikiside hoşuna gidiyor ama dort kişilik bir ailesi var ve genişlik konfor güvenlik ve sorunsuzluk ilk sırada performansda o düzeyde bir araç icin olmazsa olmaz arkadaşım dogrusu insigniadan sonra onu her anlamda aratmayan premium bir araç ariyor dogrusu bende merak ediyorum onlarda olupta insigniada olmayan ne var

Yorum

İşçilik ve genişlik olarak ikisi de daha iyi seçenekler
                            Malzeme kalitesi olarak audi daha önde diyebilirim

Donanım olarak insignia cosmoyu yakalamak zor
                            Performans olarak 1.6 turbo ve üstündeki tüm versiyonlardan daha iyilerdir.
                            Arkadaşınıza audi daha yakın duruyor

Yorum

bmw 5 kasa euro ncap 4 yıldızlı ,audi 5 yıldızlı bence bu bile seçim için etken
                              euro ncap tan 5 yıldız almayan araca binmek çok mantıklı değil.5 yıldızlıların halleri ortadayken.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X