Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Yazılanları görünce müdahil olma gereği duydum.

Herkes hata yapabilir, birbirlerini kırabilir, incitebilir. Olayın sonrasında nedamet varsa usulünce özür dilenir, hatırlı kimseler araya girer vs. Affedilir affedilmez ayrı mesele. Olayın bunun dışına çıkması konunun buralara taşınmasına sebep oluyor.

Mardinli olmaları konusuna gelince. Etrafımda birçok Mardinli arkadaşım var. Hepsi ile aramız çok iyidir, kaliteli insanlardır. İlk defa böylesi bir Mardinli ile karşılaşıyorum. Bu işin memleket ile alakasına gelince: Ne yazık ki müşahade ettiğim şey, o bölgelerden İstanbul'a gelen ve bir anda paralanan kimselerde maddi doyum olsa da manevi boşluk oluşmakta. Naci hocamın bahsettiği husus bu noktada devreye giriyor. İster katılın ister katılmayın. İnançlarımız binanın temeli gibidir. Üzerine konulanlar değer katar. Temeli bozuk olan bir binanın mefruşatı ne kadar güzel olursa olsun, güvenilmezdir.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Şu konuyu dine, memlekete nasıl bağladınız anlamadım.

Kimsenin memleketi ya da dini hakkında yorum yapmak kimseye düşmez.

Tüm genellemeler yanlıştır !

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        kaç tane tanrıtanımaz tanıyorsun kardeşim?
        Çevremde çok şükür böyle insanlar yok! Olamazda!
        Merhametten bahsediyorum ben.Kedi kessen cahilde Merhamet varmı sizce? Allaha inanmayan, Cehennemden korkmayan insan başkasına merhamet edermi? Belki saygın bir hayatı vardır iyilik yapmaya çalışıp kendilerini böyle avuturlar?
        Günümüzde bunu yaşıyoruz ve herkezin gözü önünde yaşanan olaylar var mesela israil kendinden olmayan yani yahudi olmayan filistin halkına eziyet etmekte kundaktaki bebekleri öldürmekteler. Neden çünki filistin yahudi değil onlara ölüm hak dimi? şimdi kalkmış bana tanıdığın varmı diyorsunuz hergün televizyonda malesef bu olayları izliyoruz . Sizden ricam racon keser gibi kardeşimli cümleler kurmayın!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
          Yazılanları görünce müdahil olma gereği duydum.

Herkes hata yapabilir, birbirlerini kırabilir, incitebilir. Olayın sonrasında nedamet varsa usulünce özür dilenir, hatırlı kimseler araya girer vs. Affedilir affedilmez ayrı mesele. Olayın bunun dışına çıkması konunun buralara taşınmasına sebep oluyor.

Mardinli olmaları konusuna gelince. Etrafımda birçok Mardinli arkadaşım var. Hepsi ile aramız çok iyidir, kaliteli insanlardır. İlk defa böylesi bir Mardinli ile karşılaşıyorum. Bu işin memleket ile alakasına gelince: Ne yazık ki müşahade ettiğim şey, o bölgelerden İstanbul'a gelen ve bir anda paralanan kimselerde maddi doyum olsa da manevi boşluk oluşmakta. Naci hocamın bahsettiği husus bu noktada devreye giriyor. İster katılın ister katılmayın. İnançlarımız binanın temeli gibidir. Üzerine konulanlar değer katar. Temeli bozuk olan bir binanın mefruşatı ne kadar güzel olursa olsun, güvenilmezdir.
          Maddi doyuma ulaştıktan sonra manevi boşluk oluşma noktasına kadar %100 haklısınız ancak bu vatandaşların inanç boşluğundan değil çocukluktan,yetiştirilme tarzından,çevresinden gördüklerinden yaşadıklarından dolayı oluyor.Yoksa yarıya yakını ateist olan İsveç,Norveçte parayı bulan magandalardan geçilmezdi.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Forum üzerinden DİN-SİYASET vb. konular konuşmak size birşey katmaz, sadece aranızı açar.

Yönetimin bu konu ile ilgili daha katı olması gerektiğini düşünüyorum.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama konuyu farklı yerlere getirmeye çalışanlar var. Ben başımdan geçen bir hadiseyi buradaki dostlarımla paylaşmak istedim sadece.

İlgili olan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Başkaca tartışmalara fırsat vermemek için konuyu kilitliyorum.

34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Yonetim gorevi basin da

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                X