Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.

Bu arada yaşanan bir son dakika gelişmesini belirtmek isterim. Bakırköy Emniyet Müdürümüz Murat Bey ile babamın yüzyüze görüşmesi neticesinde kendisi çok ilgili davranmış. Olayın kendisine babamların kadınları dövdüğü, bunun üzerine darp olayı yaşandığı şekilde aksettirildiğini belirtmiş. Olayın aslını anlattığımızda ve karakol amirinin tavırlarından bahsettiğinde; kendisinin Silopi'de dahi karakol bastırtmadığını İstanbul'un göbeğinde böyle bir eşkiyalığa kesinlikle müsaade etmeyeceğini belirtmiş. "Bizim yapabileceğimiz birşey yok" diyen polisi kendisine söylememizi ve görevini yapmakta pasif davrananları gerekirse meslekten ihraç ettireceğini belirtmiş. Babam, Murat Müdürüm ile yaptığı görüşmeyi anlatırken gözleri doldu.

Buradan görevini hakkıyla yapmaya çalışan polislerimizi kutluyor, bu vesile ile Bakırköy Emniyet Müdürümüz Murat Bey'i yaptığı işin heyecanını yüreğinde duyan bir insan olmasından ve ilgisinden dolayı tebrik ve kendisine teşekkür ediyorum.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
      Öncelikle geçmiş olsun,

Tüm bunların asıl sebebi saygıdan yoksun olmamaız ve olay ne olursa olsun kendimizi haklı çıkarmak için bir sebep aramamız. Maalesef yakınlarımız da bize birşey olduğunda suçlunun kim olduğunda bakmadan bizleri savunuyor.

Eskiden olsa (tabii bir 20-30 yıl öncesi) o genç arabayı cebe çekmiş olurdu
      hadi çekmedi, uyarıldığı için özür dileyip çekerdi,
      hadi cahiilk yaptı tartıştı, evden çıkan yakınları o gence yaşlı birine saygısızlık yaptığı için ciddi ciddi ceza verir, karşı taraftan da özür dilerdi

Herşeyi serbest bıraka bıraka, eğitim sistemini değiştire değiştire işte buradan buraya geldik.
      söylenecek herşeyi söylemişsiniz tebrikler.. KISACA İNSALIK ÖLMÜŞ RUHUNA.........!!!! yazık kki eksiksiz yazık .....Uğruna neleri terk ettiğim memelektime bakın.. Bu işi yapanların akibeti hayır olmaz.. ...
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Ratip Allah doğruların yanındadır .. burada olmazsa öbür tarafta hak eden ettiğini bulacaktır RAbbimden sabır tememni ediyorum kimseniyide böyle imtihanla imtihan etmemesini talep ediyorum..
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Tekrar geçmiş olsun kardeşim...

Yorum

Ratip kardeş büyük gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun.. Okurken yorumları sinirlenmemek elde değil.. Hem yapılan saldırıyamı bide üstüne karakolda yapılan muameleyemi yanasın üzüldüm açıkcası elimizden biseyde gelmiyor olan olmuş.. Pislik le ugrasılmaz abicim ugraştıkça üstüne bulaşır.. Allah ıslah etsin ne diyim bilemedim.. Çok çok geçmis olsun kardeşim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Öncelikle çok geçmiş olsun . Sonrasında yaşan olaylar da hiç kaldırılabilecek bir mevzu değil ama Allah korumuş daha kötü sonuçlarda doğabilirdi. İstanbul artık o eski resimlerdeki gibi eskilerde kalmış tıpkı insanlık gibi.

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Emniyet Müdürü'nün söylediklerini de çok ciddiye almayın derim, size böyle konuşur, ona farklı konuşur. olayı mümkün olduğunca kapatmaya çalışırlar. bunu sizin (avukat olarak) bizden daha iyi bilmeniz lazım.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Çok geçmiş olsun. Büyük ihtimal barıştırırlar...

Yorum

çok sinir bozucu bir olay yaşamışsınız.büyük geçmiş olsun.
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Geçmiş olsun
                      2010 1.6T Cosmo

Yorum

çok geçmiş olsun kardeşim, bu ülkenin civisi cıkmış, nereye güvenecegiz artık polise mi, adalete mi... yapılanları görüp, duyup, izledikçe insan isyan edesi geliyor...
                        sadece diyebileceğim kendinize mukayyet olun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                          Kimsenin başına gelmesin fakat bunlar olabilecek şeyler. Benim en çok ağırıma giren karakola sığınan ve mağdur babamlar olduğu halde, babamlara suçlu muamelesinin yapılarak; 6 ay önce gelen karakol amirinin, karakol basma cesareti gösteren bu kansız insanlara neredeyse el etek öpme muamelesi yapması.

Sonuç olarak gerekli adli ve idari işlemleri takip ediyoruz. Gerek adli olarak saldırgan bu şahısların, gerek idari olarak standart dışı muamele yapan emniyet amirinin, gerekse esnaf ve mahalleli nezdinde KARAOĞLU OTOMOTİV'in hakettiklerine nail olmaları için yapılması gereken bütün yasal imkanları sonuna kadar kullanacağız.

Bu süreçte maddi manevi desteklerini esirgemeyen Yılmaz Abi'me, varlığını her zaman arkamda hissettiğim İnsigniaTeam ailemizin her bir ferdine tek tek teşekkür ederim.
                          Ratibim tekrar büyük geçmiş olsun.
                          Allah babanı ve kardeşini korumuş kardeşim.
                          Neler oluyor görüyoruz ipe sapa gelmez mevzulardan insanlar canlarından oluyor.
                          [center]
                          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Ratibim geçmiş olsun. Diyecek çok şey varda, konunun hakarete maruz kalmasını istemiyorum
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Ülkemizde cahil çok, hem emniyette hemde halk içinde, kurtlar vadisi diye çok basit bir dizi var bilirsiniz (ben kesinlikle seyretmem) başrol oyuncusu bir gün ilginç bir hatırasını anlattı, bir gece yarısı eğlence kulübünden hafif alkollü çıkarken polis kontrolüne takılmış, ceza yazacaklarına hürmet gösterisi ve abi ne demek sen bu devlet için ne kadar fedakarlık yaptın falan deyip eve kadar eskortluk yapmışlar buyrun buradan yakın, ben demiyorum bütün polisler böyle ama çoğunluk bunlar tabii aralarında azda olsa aklı başında memurlarda vardır ama azınlık bence, malum polisler böyle olunca bizim cahil halk iş başında
                              İmam os*rursa cemaat s*çarmış
                              Okuyunca kızdım , dilim sürçtüyse affola geçmiş olsun
                              Bence hakkınızı sonuna kadar arayın,

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Geçmiş olsun bu tiplerden her yerde var.

Yorum

İşleniyor...
                                X