Merak etmeyiniz: "kuvvet haktadır, hak kuvvette değil"
Allah muhafaza buyurmuş. babanıza hürmetlerimle geçmiş olsun diyorum. Kardeşinize de geçmiş olsun.
Ne yazık ki bu tipler her yerde var. üstelik sizin olayı yaşadığınız yer İstanbulumuzun en nezih semtlerinden.
İnsan da Allah korkusu, ahiret inancı olmayınca küçücük bir menfaati ya da hissiyatı için çevresini ateşe vermekten çekinmiyor ne yazık ki.
Bazı forumdaşlarımın olayın failleriyle memleketçilik yaptıklarını üzülerek okudum. bir insanın nereli olduğunun onun suç işlemeye yatkın olmasıyla nasıl bir ilişkisi var anlamadım. ne yani batının ayıları doğunun ayılarından daha mı medeni. benim doğulu öyle arkadaşlarım var, canınızı emanet edebilirsiniz. affınıza sığınarak, ayı her yerde ayıdır. bir insanda kul hakkı bilinci yoksa nereli olduğunun ne önemi var.
Sizin bu anlayışınıza göre de bu olayın failleri ateist galiba hocam. ben memleketçilik yaptım siz de inanç-inançsız ayırımı yapıyorsunuz. Cezaevlerinde yatanların ateist-inanan oranları hakkında bir bilginiz var mı hocam?
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Sizin bu anlayışınıza göre de bu olayın failleri ateist galiba hocam. ben memleketçilik yaptım siz de inanç-inançsız ayırımı yapıyorsunuz. Cezaevlerinde yatanların ateist-inanan oranları hakkında bir bilginiz var mı hocam?
Hocam bu derin mevzuuda çok haklı olduğunuz kanaatindeyim yazdıklarınızı okuyunca John Stuart'ın o ünlü deyimi aklıma geldi ,
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Ortada bir maduriyet var kimin nereli oldugu kimin dininin ne oldugu onemli degil nice inancli insan vardir ve inancina ters isler yapar nice inancsiz insan vardir melek gibidir yada tam tersi her turlu yanlisi yapar burada okuz altinda buza aramak yerine bu tur olaylarin olmmasi icin biz bireyler olarak ne yapiyoruz ne yapmamiz gerekir bununla ilgili yorumlar yazarsak daha iyi olur ortaya polemik olusturacak yorumlar yazmak kimsenin menfatine gelmez
konunun ozunun disina cikmayalim.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ortada bir maduriyet var kimin nereli oldugu kimin dininin ne oldugu onemli degil nice inancli insan vardir ve inancina ters isler yapar nice inancsiz insan vardir melek gibidir yada tam tersi her turlu yanlisi yapar burada okuz altinda buza aramak yerine bu tur olaylarin olmmasi icin biz bireyler olarak ne yapiyoruz ne yapmamiz gerekir bununla ilgili yorumlar yazarsak daha iyi olur ortaya polemik olusturacak yorumlar yazmak kimsenin menfatine gelmez
Ben de bunu kastediyorum; bir insanın iyi ya da kötü olması ile tanrıya inanıp inanmamasının bir ilgisi yoktur.
İnsan da Allah korkusu, ahiret inancı olmayınca küçücük bir menfaati ya da hissiyatı için çevresini ateşe vermekten çekinmiyor ne yazık ki.
Naci bey herşeyi ile özetlemiş.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
kimin nereli oldugu kimin dininin ne oldugu onemli degil nice inancli insan vardir ve inancina ters isler yapar nice inancsiz insan vardir melek gibidir yada tam tersi her turlu yanlisi yapar burada okuz altinda buza aramak yerine bu tur olaylarin olmmasi icin biz bireyler olarak ne yapiyoruz ne yapmamiz gerekir
Aynen öyle Fatih bey. Din, dil, ırk, mezhep vb bir insanın iyi yada kötü olması kriteri değildir.
Hocam bu derin mevzuuda çok haklı olduğunuz kanaatindeyim yazdıklarınızı okuyunca John Stuart'ın o ünlü deyimi aklıma geldi ,
Benim en sevdiğim sözlerden biri; George Carlin'indir;
insanlara gökyüzünde evreni yaratan biri olduğunu söylediğinizde büyük bir kısmı size inanacaktır, boyanın henüz kurumamış olduğunu söylediğinizde ise emin olmak için dokunacaklardır.
Ben de bunu kastediyorum; bir insanın iyi ya da kötü olması ile tanrıya inanıp inanmamasının bir ilgisi yoktur.
Samimi olarak inan insanlar için geçerli değildir Bozulmamış hiç bir din karşındakine zarar ver demez karşındakini sen güçlüysen ez demez. Bu kapıdan baktığınızda inancın etkisi vardır.
Deforme olmuş yada din sayılmayan yada kendilerini üst düzey bir grup gören ler anca böyle sapıkca düşüncelere uyarlar ve eziyet edereler konu çok uzayacak
Lütfen cevap yazmayalım
Özelden mesaj atabilirsiniz
Benim en sevdiğim sözlerden biri; George Carlin'indir;
insanlara gökyüzünde evreni yaratan biri olduğunu söylediğinizde büyük bir kısmı size inanacaktır, boyanın henüz kurumamış olduğunu söylediğinizde ise emin olmak için dokunacaklardır.
Çok güzel bir söz anlayana.
Yorum