Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Kimsenin başına gelmesin fakat bunlar olabilecek şeyler. Benim en çok ağırıma giren karakola sığınan ve mağdur babamlar olduğu halde, babamlara suçlu muamelesinin yapılarak; 6 ay önce gelen karakol amirinin, karakol basma cesareti gösteren bu kansız insanlara neredeyse el etek öpme muamelesi yapması.

Sonuç olarak gerekli adli ve idari işlemleri takip ediyoruz. Gerek adli olarak saldırgan bu şahısların, gerek idari olarak standart dışı muamele yapan emniyet amirinin, gerekse esnaf ve mahalleli nezdinde KARAOĞLU OTOMOTİV'in hakettiklerine nail olmaları için yapılması gereken bütün yasal imkanları sonuna kadar kullanacağız.

Bu süreçte maddi manevi desteklerini esirgemeyen Yılmaz Abi'me, varlığını her zaman arkamda hissettiğim İnsigniaTeam ailemizin her bir ferdine tek tek teşekkür ederim.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Buneya, vallahi okurken sinirlendim burada. Geçmiş olsun. O emniyet amirini de Allah' a havale ediyorum.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Kardeşim büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede adalet yerini bulur

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Aman dikkatli olun, bu işin sonunda zararlı çıkan siz olmayın. Bu adamlar için cezaevine girmek şan şeref oluyor.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kardeşim tekrardan büyük geçmiş olsun,umarımki adalet yerini bulur.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OnurKo
              2DK aracı sağ çeksende bagajdan birşeyleri öyle alıverse kimsenin canı yanmıcak. Ama malesef bizim türk insanı bu cahilliklerinden daha çok çekicek. Polis' lerede birşey söylemeye gerek yok sanırım o üniformacıların ne olduklarını herkes biliyor. Çok büyük geçmiş olsun size. Umarım o allahsız kişiler en ağır cezaları çekerler..
              Basit bir olayı bu denli büyütmeleri ve tam evlerinin önünde bu işi yapmaları, bana başkaca bir niyetlerinin olduğu şüphesini uyandırdı.

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Aman dikkatli olun, bu işin sonunda zararlı çıkan siz olmayın. Bu adamlar için cezaevine girmek şan şeref oluyor.
              Üstadım; son bir sene içerisinde ve askerliğim süresince iki deyişin ne anlama geldiğini çok iyi anladım: "Köpeksiz köy bulunca değneksiz dolaşmak ve Deli deliyi görünce sopasını saklar." Allah'ın izniyle haklı olduğumuz hususta zararlı çıkmayız.

Yorum

Tekrar geçmiş olsun kardeşim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sayın meslekteşım ve forumdaşım çok geçmiş olsun. Özellikle mesleki açıdan bir yardımım olur ise seve seve gereğini yaparız.
                  2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Atlamış olduğum bir hususu da ekleyeyim hemen.

Babam ve biraderimin Yeşilköy Asayiş Büro Amirliğince (gayet makul ve olması gerektiği gibi davranan, polis sıfatlarını kişiliklerinde hissedebileceğiniz arkadaşlar buradakiler) ifadelerinin alınması üzerine eve dönerken aynı mıntıkadan geçtik(yolumuz üzeri). Olayın olduğu yerin ÜÇ sokak aşağısında, olaydan yaklaşık 5 saat sonra polisler kovan aramasına çıkmışlar. Kovan araması yapan arkadaşları olay yerinin burası olmadığı konusunda uyarmamız üzerine, "amirlerinin olay yeri olarak burayı gösterdikleri" cevabını aldık. Doğru yeri gösterdikten sonra, 5 saat sonra doğru mahalde kovan araması başladı. Sonuç malumunuz...

Yorum

tekrardan bununla geçmiş olsun kardeşim , Rabbim cümlemizi böylelerinden korusun..

söylenecek ne kadar çok şey olsa da düğümleniyo işte insan..
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Çok geçmiş olsun.Ülkenin çivisi çıkmış. Belinde silah olup cevap versende içerdesin kaçıp polise sığınsanda suçlusun. Bir arkadaşım söyleyip dururdu hep ; Bu ülkede rahat yaşamak istiyorsan Bir Milletvekili akraban olacak diye. Bunların birden çok var. Ama sorarsan hep ezilmiş hakkı yenmiş. İnşallah daha başka zarar vermezler. Bizler medeni insanlarız. Sokakta 3-5 kalabalık olunca darp edip adam öldüren değiliz. Bu yüzden itidali elden bırakmayın Avukat kardeşim.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

ağır hakaretler yazııam ama ayıp olur diye yazmıyorum bu tipleri taksim meydanında sallandırıcan tekrardan geçmiş olsun kardeşim

Yorum

Allah bununla gelmiş geçmiş etsin inşallah. Ya o kurşunlardan biri yakınlarınıza isabet etse idi. Allah korusun. Dediğiniz gibi hadi bunlar zaten şerefsiz, yada sizin tabirinizle maganda, zaten tıyniyetlerinin gereğini yapacaklar ve yapıyorlar ama ben de en çok o üniformanın içindeki silüetlere kızıyorum. Nasıl bir mantık nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil. Allah neyi hakediyorlarsa inşallah onu versin onlara da...
                            Tekrar geçmiş olsun...
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun ama bu davranış sadece ordaki polislere özgü bir davranış değil genel davranışları bu şekilde geçen sene Yakacık ta bir hakem arkadaşımın arabasına maçtan sonra saldırdılar ve arabada 23 bin TL lik hasar oluştu polis böyle şeylerin "NORMAL" olduğunu ve hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi üstelik saldırganların fotoğrafları olmasına rağmen hiçbiri yakalanamadı yani burası Türkiye fazla bir şey beklememek lazım tekrar çok geçmiş olsun

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun,

Tüm bunların asıl sebebi saygıdan yoksun olmamaız ve olay ne olursa olsun kendimizi haklı çıkarmak için bir sebep aramamız. Maalesef yakınlarımız da bize birşey olduğunda suçlunun kim olduğunda bakmadan bizleri savunuyor.

Eskiden olsa (tabii bir 20-30 yıl öncesi) o genç arabayı cebe çekmiş olurdu
                                hadi çekmedi, uyarıldığı için özür dileyip çekerdi,
                                hadi cahiilk yaptı tartıştı, evden çıkan yakınları o gence yaşlı birine saygısızlık yaptığı için ciddi ciddi ceza verir, karşı taraftan da özür dilerdi

Herşeyi serbest bıraka bıraka, eğitim sistemini değiştire değiştire işte buradan buraya geldik.

Yorum

İşleniyor...
                                X