Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

Evvelki gün akşamı başımıza gelen bir olayı burada da paylaşmak istedim. Uzun olacağından birkaç ileti olarak yazacağım, lütfen itmeden yorum yapmayın.Şöyle ki:

-29 eylül akşamı babam ve biraderim diğer aracımız golf ile eve doğru geçerken mahalle içinde(Florya) hergün kullandığımız yolda mutad olduğu üzere yol sıkışıyor. İnsanların birbirlerine yol vermesi üzerine yol açılıyor ve akmaya başlıyor. Bu sırada sağında ve solunda girecek cep gibi yerler olmasına rağmen bir araç yolun ortasında duruyor ve 15-16 yaşlarında 1.90 boylarında bir sıpa aheste aheste bagajdan birşeyler alıyor. Babam arabanın camından doğru "delikanlı kenara çekin de öyle indirin, arkada 6-7 araç sizi bekliyor" dediğinde, "sana mı soracağım ne yapacağımı, sana ne lan!" diye cevap alıyor. Birader bu sırada "utanmıyor musun 50 küsür yaşındaki adama böyle konuşmaya" demesi üzerine (burada yazamıyorum) küfürlü bir cevap vererek biraderin kapısını açıyor ve aşağıya indiriyor. Orada yaşanan arbede sonucunda kasıtlı olarak biraderin gözlüğü kırılıyor ve bizimkiler birkaç darbe alıyorlar.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Ynt: MAGANDALAR iSTANBUL'U ZAPT ETMİŞ

O sırada bu magandaların oturdukları evden kadınlı erkekli bir grup dışarı çıkıyor ve kargaşaya dahil oluyorlar. Arkadaki araçlardan inenlerin olayı soğutması ve bu magandaların aracını çekmesi ile babamların önü açılıyor. Tam bu sırada magandaların ailesinden 1991 doğumlu öğrendiğimiz bir kız babamların aracından kontak anahtarını alıyor ve kaçmaya çalışıyor. Kızın kaçmasına fırsat vermeden babam yetişiyor ve anahtarı elinden alıyor. Babama birader arabaya biniyorlar ve kaçmaya çalışıyorlar. Araca bu sırada defalarca tekme yumruk ve sair cisimlerle defalarca vuruluyor. Babamların araca binip olay yerinden uzaklaşmaya çalışması üzerine, binadan çıkmış olan birkaç kişi kapılarındaki jetta'ya binerek babamları takibe başlıyorlar. Babamlar ilerki sokaktan dönüp karakola gitmeye niyetliler. Kovalama devam ederken arkadaki araçtan birkaç el ateş ediliyor. Bu arada Karakol olayın olduğu yere bir kaç yüz metre mesafede.

Yorum

Babamlar hızla karakolun bahçesine girip aracı bırakıyorlar ve koşa koşa içeriye giriyorlar. Görevli polislerden sığınma talep edip, kabaca olayı anlatmaya çalışıyorlar. Bu sırada bu magandalar 4-5 araba, 8-10 kişi ile karakolu basıyorlar ve polis müdahale edene kadar babam ve birader darp ediliyor. Neyse polisler olayı ayırıyorlar, babamları içeri alıyorlar.

Yorum

Sen bu şerefsizlere neden maganda diyosun kardeşim,kanı bozuk kahpe bunlar,buna şükür büyük geçmiş olsun...

Yorum

Bu sırada birader olayı bana haber verdi ve polisin kendilerine kötü muamelede bulunduğunu belirtti. Ben gelene kadar beklemelerini herhangi bir işlem yaptırmamalarını tembihledim ve işyerinden çıktım. Olaydan yaklaşık 45 dakika sonra 17:30 civarında karakola vardım. Karakola girerken bana da saldırmaya çalıştılar. Diğerlerinin "belinde silah var." demeleri üzerine geri adım attılar. (Bunu farlı bir niyetle yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Ne zihniyette bir varlıklar olduğunu belirtmek açısından yazdım.)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
            Sen bu şerefsizlere neden maganda diyosun kardeşim,kanı bozuk kahpe bunlar,buna şükür büyük geçmiş olsun...
            Abi devamı var bekle lütfen.

Yorum

Biraz bağırmak çağırmak ve kendimi tanıtmak suretiyle karakolun iç tarafına geçtim. Karşılaştığım manzarayı aynen aktarıyorum: Babam ve birader "gözlem odası(yaklaşık 7 m2, parmaklıklı ve iki karış genişliğinde havalandırma penceresi olan, iki tane yere kaynaklı demir oturma yeri olan, bir karış genişliğinde kapatılmış ve parmaklıklı içeriden açılamayan demir kapılı bir oda)" denilen bir yere konulmuşlar. Kemerleri ve ayakkabı bağcıkları alınmış vaziyette bekliyorlar. Magandalar karakolun dışarısı serbest bölgede, kapıda sigara içiyorlar, aile büyükleri olduğunu tahmin ettiğim biri karakol amirinin yanında deri koltukta gayet serbest vaziyette oturuyor. Babamların demesi; babamları gözlem odası denen yere aldıklarında duvara yaslayarak ve bağıra çağıra üstlerini aramışlar ve su istedikleri halde bekleyin işte cevabıyla karşılaşmışlar.

Yorum

Olayın nihayetinde tanıdıklarımız ve dostlarımızın haberdar olması, emniyet müdürü ve amirinin birkaç yerden aranması, savcıya polisten önce bizim ulaşmamız neticesinde; darp raporu alındıktan sonra olay olağan seyrine girdi ve gerekli adli işlemler olması gerektiği gibi yapıldı.

Hasar raporu: Babamın yüzünde birkaç çizik ve çeşitli yerlerinde basit darp izleri var. Biraderimin(24 yaşındadır.) gözlüğü kırıldı, kafasında birkaç şişik ve morluklar oluşmuş durumda, yüzünde ve kollarında muhtelif çizikler mevcut. Aracın ön camı boydan boya çatlak, derin göçüklerden dolayı sol iki kapı muhtemelen değişecek. Sağ iki kapı ve kaputun eziklerden dolayı boyaya ihtiyacı var.

Dikkatimi çeken birkaç konu ile görüşlerimi de yazacağım.

Yorum

Şahsi görüşlerim ve kişiler hakkındaki bilgiler şu şekilde:

-Babam; Makine yüksek mühendisi halen Enerji Bakanlığı'nda üst düzey yöneticilik yapan, 1.80 boylarında 53 yaşında bu yaşında dahi yumruk atsa karşısındakini bayıltabilecek güce sahip biri. Olayın mahalle içinde olması etrafta tanıdıklarımız vs. olamsı dolayısıyla kimsye vurmamış ve hakaretvari dahi konuşmamış.
                  -Bairaderim; çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üst düzey görev yapan, 24 yaşında 1.85 boylarında atletik fiziğe sahip gayet güçlü kuvvetli biridir. Haklı iken haksız konuma gelmemek için karakolda bile gard almaktan başka herhangi birşey yapmamış.
                  yaklaşık 22 senedir Floryada otururuz ve kimse ile problemimiz olmadığı gibi, mahallenin eskileri ve eski esnafı bizleri şahsen tanırlar.

-Karakol amiri olan ....; yaklaşık 6 ay önce eski amirin tayininin çıkması üzerine göreve başlamış, 35li yaşlarda, magandalarla şahsen tanışık olduğunu ve gayet samimi olduğunu gördüğüm; karakol basan terörist tiplere yapılacak muameleyi nedense yapmayan tipte biri.
                  -Karşı taraf; birkaç yıldır Floryada türeyen, insanlıklarını satmak suretiyle para sahibi olan, Florya caddesinde KARAOĞLU OTOMOTİV (soyadları) ismi altında grey market galericilikle uğraşan, Mardinli, ..... tipler. Olay sonrasında çevreden görüldüğü kadarı ile, karakoldaki rütbeli polisler tarafından kapıya kadar geçirilen, arabasının kapısını polisin açtığı aile büyükleri de var.

Yorum

2DK aracı sağ çeksende bagajdan birşeyleri öyle alıverse kimsenin canı yanmıcak. Ama malesef bizim türk insanı bu cahilliklerinden daha çok çekicek. Polis' lerede birşey söylemeye gerek yok sanırım o üniformacıların ne olduklarını herkes biliyor. Çok büyük geçmiş olsun size. Umarım o allahsız kişiler en ağır cezaları çekerler..
                    2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

Ben de tam nereli olduklarını (ben tahmin etmiştim) yazın da millet görsün diyecektim, siz yazmışsınız zaten.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kardeşim büyük geçmiş olsun.

Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.
                        Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
                        Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                          Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                          Abi devamı var bekle lütfen.
                          Size yapılanları kendim burada resmen yaşadım,dayanamadım kardeşim,Allah cezalarını versin inşallah...

Yorum

Nereli olduklarının önemi yok,arasan 81 ilden bu şiddette cahil bulabilirsin.Kolluk kuvvetinin ve yargının tarafsız ve caydırıcı olmaması temel sebep bu olaylarda.Hadi siz avukatsınız gerekeni yapabilmişsiniz normal vatandaşı ordan resmi kayıt açmadan bile yollayabilirlerdi.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Çok geçmiş olsun, artık haklı iken bile ülkemizde başımıza nelerin gelebileceğini bilemez olduk. Umarım bu magandalara bu şekilde davrananların da bir gün adalete ihtiyaçları olur.

Yorum

İşleniyor...
                              X