2011 2.0 dizel otomatik sport tourer bakiyorum sizce nasil bir aractir? dusunceleriniz gorusleriniz nelerdir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2011 2.0 Dizel Otomatik Sport Tourer Almayi Dusunuyorum Gorusleriniz Nedir ?
Collapse
X
-
Ynt: 2011 2.0 Dizel Otomatik Sport Tourer Almayi Dusunuyorum Gorusleriniz Nedir ?
Ikinci eli çok ağır olan bir araç ülkemizde station wagon araçlara zaten ilgi az üstüne 2.0 litre iyi bir tercih değil gibi ben olsam 2.0 litre araç alıcak olsam suv tarzı düşünürüm örneğin bizim eski araç captivaydı peder çok memnundu hala 2 sene sonra alası var 1.6 dizel çıksaydı kesin alırdı ama çıkmadı neyse hayırlısı sonuç olarak ancak uygun fiyatlıysa düşünülebilir2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
-
Ynt: 2011 2.0 Dizel Otomatik Sport Tourer Almayi Dusunuyorum Gorusleriniz Nedir ?
Benim 2010 1,6 180 bg sport tourer aracım var.Bir ara gayrimenkul almak için satışa çıkarmıştım. Çok ciddi alıcılar çıkmıştı fakat bizim iş iptal olunca yayından kaldırdım.Sedana göre havası farklı.Cam tavanlı almanızı tavsiye ederim. Dizel ile benzinli arasındaki fiyat ve vergi farkını düşünürseniz bence 1,6 işinizi görür.Ayrıca dizelin 2.eli genelde belli bir km aşmış durumda.Size bakım maliyeti de daha fazla olur.Güç konusunda hangisi daha tatmin eder bilemiyorum.Onu sitedeki uzmn arkadaşlarımız değerlendirir. SUV araçlarla kıyaslanacak bir araba değil. Otobanda spor arabadan beklentilerinizi karşılıyor. Bagajıda tatmin eder.2.el korkusu yüzünden aynı fiyatlara reno fiat kia Hyundai gibi modellere yöneliyor insanlar. Bu arabayı kullanınca söylediklerime hak vereceksiniz. Vereceğiniz karar hakkınızda hayırlı olsun."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Benim 2010 1,6 180 bg sport tourer aracım var.Bir ara gayrimenkul almak için satışa çıkarmıştım. Çok ciddi alıcılar çıkmıştı fakat bizim iş iptal olunca yayından kaldırdım.Sedana göre havası farklı.Cam tavanlı almanızı tavsiye ederim. Dizel ile benzinli arasındaki fiyat ve vergi farkını düşünürseniz bence 1,6 işinizi görür.Ayrıca dizelin 2.eli genelde belli bir km aşmış durumda.Size bakım maliyeti de daha fazla olur.Güç konusunda hangisi daha tatmin eder bilemiyorum.Onu sitedeki uzmn arkadaşlarımız değerlendirir. SUV araçlarla kıyaslanacak bir araba değil. Otobanda spor arabadan beklentilerinizi karşılıyor. Bagajıda tatmin eder.2.el korkusu yüzünden aynı fiyatlara reno fiat kia Hyundai gibi modellere yöneliyor insanlar. Bu arabayı kullanınca söylediklerime hak vereceksiniz. Vereceğiniz karar hakkınızda hayırlı olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78794120/detay
Yorum
-
Aracın kazası vukuatı yoksa çok güzel Maşallah. Fiyatta biraz daha pazarlık yapabilirsiniz bence. Daha önce dediğim gibi yapacağınız km göre daha ucuz ve km de benzinli de tercih edebilirsiniz. Arka bagajın elektrikli açılması ve cam tavan bu aracın en büyük artısı. Allah gönlünüze göre nasip edip kazasız belasız kullanmak nasip etsin."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum