Malum Kurban bayramı geldi ve bugün yarın bir çok kişiyi bayram telaşesi saracak .. bugünden itibaren bayram tatiline girdiğim için bütün forum arkadaşlarımın bayramını canı gönülden kutlar mutlu huzurlu kazasız belasız bi bayram geçirmelerini dilerim .. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayramınız Kutlu Olsun
Collapse
X
-
Ynt: Bayramınız Kutlu Olsun
Orjinal yazı sahibi: enestrakyabayram stresine 10 ün önce girdim... bana bayram demeyin
Hayırlı Bayramlar
Aslinda bize team olarak kurban kesebiliriz hem gezi hem hayir isini birden yapmis olurduk
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: enestrakyabayram stresine 10 ün önce girdim... bana bayram demeyin
Hayırlı Bayramlar
Aslinda bize team olarak kurban kesebiliriz hem gezi hem hayir isini birden yapmis olurduk
Yorum
-
Tüm İnsignia team Üyelerinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Yolculuğa çıkacak arkadaşlar lütfen dikkatli ve trafik kurallarına göre araç kullanalım. Son yıllarda Bayram sevinçlerimizi hep trafik kaza haberleri ile törpüledik. Allah herkese sevdikleri ile nice Bayramlar göstersin."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: enestrakyabayram stresine 10 ün önce girdim... bana bayram demeyin
Hayırlı Bayramlar
Yorum
-
Bayramınız bayram olsun inşallah.
mutlu, huzurlu bir bayramı siz ve tüm sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle; BAYRAMINIZ MÜBAREK, İBADETLERİNİZ KABUL OLSUN.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Değerli Dostlar
Paylaşmak, karşılık beklemeksizin verebilmek, özümüz ile var olabilmek insanı insan yapan en temel değerlerimiz.
Kurban; feda edebilmeyi, en büyük ve en anlamlı ölçekte kendinden vazgeçerek cömert olabilmeyi ifade etmekte.
Ailemizle, sevdiklerimizle, ülkemizle huzuru, sevgiyi, başarıyı ve dostluğu yayıp paylaştığımız sağlıklı bir bayram olması temennilerimle.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum