Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AİLE HEKİMLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AİLE HEKİMLİĞİ

Merhaba arkadaşlar; bildiğiniz üzere aile hekimliği uygulaması İstanbul'da başladı.İstanbul'da yaşayanlara duyurulur.Hayırlı olsun http://sbu.saglik.gov.tr/sbahbs/
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Ynt: AİLE HEKİMLİĞİ

3500 kişiye bir Dr. düşüyor hayırlısı olsun

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

Bana daha doktor düşmemiş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

3500 kişi diye duydum bende.
        Yazık insanlara.
        Avrupa Uyum yasaları doğrultusunda çıkarılan şeyler bunlar. Bir yararı olacağı kanısında değilim.
        Ayrıca Aile Hekimliği projesinin ne gibi hukuksuz ve kanuna aykırı durumlar ortaya çıkardığı da biliniyor. (Tarafımca tescillidir.)
        Umarım Hekim arkadaşlar tarafından istismar edilmez.
        Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
          Ayrıca Aile Hekimliği projesinin ne gibi hukuksuz ve kanuna aykırı durumlar ortaya çıkardığı da biliniyor. (Tarafımca tescillidir.)
          ''Hukuksuz ve kanuna aykırı durumların ortaya çıkması ve bu projenin hekimler tarafından istismarı'' hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz? alala
          Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Çorum'da sanırım 3-4 yıldır uygulanıyor, bir zararını görmedim ben.
            sınav öncesi rapor almak için sık sık gidiyordum, sıra bekleme konusunda faydalı oldu, eskiye oranla daha az bekliyoruz.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emrah ÖZÇELİK
              Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
              ''Hukuksuz ve kanuna aykırı durumların ortaya çıkması ve bu projenin hekimler tarafından istismarı'' hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz? alala
              Tam olarak bunu açıklamam mümkün değil mesleki sorumluluk açısından ancak şunu söyleyebilirim ki istismar edilmeye karar verilirse ve bir kaç eczaneyle anlaşılması durumunda çok vahim sonuçlar ortaya çıkabilir.
              bu söylememde ki amaç hekim arkadaşları karalamak ya da dil uzatmak değil. kesinlikle yanlış anlaşılmasın. bu husus türkiyede ki diğer iş kolları gibi istismara uğrayabilip, haksız kazanç elde edilebilir. sadece bunları söyleyebilirim.
              Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Bana daha doktor düşmemiş
                Elektrik tellerine taakılmıştır.. temelin fıkrası geldi aklıma deden balkondan düştü tellere takıldı oradan düştü tenteye takıldı karşı balkonun iplerine takıldı oradan şuraya buraya derkene. baktık düşmeyecek furdik onu daaa .. sende şansını dene üstat
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

bende ıkamet degstrdm plaka ıcın benımde gozukmuo

Yorum

gözüken kimse de yok herhalde şimdilik
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bizim memlekette uzun süredir uygulanıyor eskiden küçük rahatsızlıklar için bile özel hastaneye giderdik artık aile hekimini keşfettik o bizi tanıyor biz onu. sağlık geçmişimizi hastalıklarımızı biliyor gerçekten aileden biri oldu bence mükemmel bir uygulama

Yorum

İşleniyor...
                      X