Merhaba arkadaşlar; bildiğiniz üzere aile hekimliği uygulaması İstanbul'da başladı.İstanbul'da yaşayanlara duyurulur.Hayırlı olsun http://sbu.saglik.gov.tr/sbahbs/
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
3500 kişi diye duydum bende.
Yazık insanlara.
Avrupa Uyum yasaları doğrultusunda çıkarılan şeyler bunlar. Bir yararı olacağı kanısında değilim.
Ayrıca Aile Hekimliği projesinin ne gibi hukuksuz ve kanuna aykırı durumlar ortaya çıkardığı da biliniyor. (Tarafımca tescillidir.)
Umarım Hekim arkadaşlar tarafından istismar edilmez.
Ayrıca Aile Hekimliği projesinin ne gibi hukuksuz ve kanuna aykırı durumlar ortaya çıkardığı da biliniyor. (Tarafımca tescillidir.)
''Hukuksuz ve kanuna aykırı durumların ortaya çıkması ve bu projenin hekimler tarafından istismarı'' hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz? alala
Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.
Çorum'da sanırım 3-4 yıldır uygulanıyor, bir zararını görmedim ben.
sınav öncesi rapor almak için sık sık gidiyordum, sıra bekleme konusunda faydalı oldu, eskiye oranla daha az bekliyoruz.
''Hukuksuz ve kanuna aykırı durumların ortaya çıkması ve bu projenin hekimler tarafından istismarı'' hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz? alala
Tam olarak bunu açıklamam mümkün değil mesleki sorumluluk açısından ancak şunu söyleyebilirim ki istismar edilmeye karar verilirse ve bir kaç eczaneyle anlaşılması durumunda çok vahim sonuçlar ortaya çıkabilir.
bu söylememde ki amaç hekim arkadaşları karalamak ya da dil uzatmak değil. kesinlikle yanlış anlaşılmasın. bu husus türkiyede ki diğer iş kolları gibi istismara uğrayabilip, haksız kazanç elde edilebilir. sadece bunları söyleyebilirim.
bizim memlekette uzun süredir uygulanıyor eskiden küçük rahatsızlıklar için bile özel hastaneye giderdik artık aile hekimini keşfettik o bizi tanıyor biz onu. sağlık geçmişimizi hastalıklarımızı biliyor gerçekten aileden biri oldu bence mükemmel bir uygulama
Yorum