Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HÜZÜNLÜ BİR VEDA :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HÜZÜNLÜ BİR VEDA :(

Merhaba arkadaşlar 21.11.2012 de satın aldığım aracımı dün sattım . Satarken çok üzüldüm ama bazen yenilik iyidir diye kendimi teselli ettim. Kullandığım araç her ne kadar 1.4 T olsada onu çok sevdim benim için bir teneke yığını değildi. Aracıma resmen aşıktım
    Aracımı urfadan bir arkadaş satın aldı. Aracımı Odak Bayrampaşa servisine ekspertize bıraktık. 1.5 saat sonra almaya gittiğimizde arabamda boya çıktı angry angry angry . Aracın ilk sahibi benim bırak boyayı kaporta üstünde çizik dahi yok . Sol arka çamurlukta top büyüklüğünde bir boya olduğunu iddaa ettiler. Çok dikkatli bakıldığında gerçekten belli oluyor. Ya arabayı satın alırken itelediler yada servise bakım için bıraktığımda oldu Şunu anladım sıfır araba alırsam kesinlikle ekspertiz raporu alıcam. Bu arada aracı 66.900Tl ye pazarlık yaptık boya çıkınca 66.500 TL satıım. Alan arkadaşada hayırlı olsun
    Elveda 34 ER 6904

Ynt: HÜZÜNLÜ BİR VEDA

Yusufum Allah daha iyilerini nasip etsin kardeşim
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Abi hayırlı olsun, ve hayırlısı olsun... İnşallah daha iyileri ve daha güzelleri ile yeni aracını bekliyoruz.

Yorum

Yusufum hakkinda hayirlisu olsun ama gercekten bence cok iyi verdin...
        Yeniteam de aramizda gormek istiyoruz senide)
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Yusufum hakkinda hayirlisu olsun ama gercekten bence cok iyi verdin...
          Yeniteam de aramizda gormek istiyoruz senide)
          amg candır abi gidip 3 serisini alıp ne yapıcak yusuf abim
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Boşver yusuf abi gidenin arkasından karalar bağlamayacaksın bizde zamanında sattık aldık geri sattık inşallah istediğin aracı bulup alıcaksın
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
              Aracıma resmen aşıktım
              Elveda 34 ER 6904
              Bir süre yüreğinizde bir hüzün ile gezersiniz, ama, geçer.
              Yakında yeni sevgilere, sevgililere yelken açarsınız, hayırlısı olsun.

Yorum

Yusufum Herşeyin hayırlısı demek lazım

Daha iyilerine binersin inşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yusuf kardeşim ALLAH daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah.

Yorum

Yusuf sana da alan arkadaşa da hayırlı olsun. Sana artık bir SIDI yakışır

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlısı olsun senin için abi. Hakikaten çok özenilmiş bir araçtı. Boya konusunda ... ...
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

hayırlı olur inşallah daha güzel araç almak için fırsat olur dilerim
                        [center]
                        İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

iyi dilekleriniz için teşekkürler yeni araç konusunda ne alıcağım belli değil ama ya mersedes yada bmw ama aralık ayını beklicem

Yorum

evet bi kaç arkadaşımda bekliyor aralık ayını sene sonunda bayiilerin elinde kalan araçlarda daha sıkı pazarlık yapmak için
                            [center]
                            İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun, umarım çok daha iyilerine binersiniz. Çok güzel bir fiyata satmışsınız. Ben de bazen sırf merakımdan sahibinden'e koyayım diyorum. Aracınız -yani eskisi- kaç bindeydi?
                              2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

İşleniyor...
                              X