Yaklaşık 3 ay önce aldığım insigniam şuan 98bin km ye geldi. 100bin psikolojik sınırı geçmeden acaba bir upgrade mi yapsam diye düşünüyorum, sahibinden.com a bakarken Volvo S80 ler ilgimi çekti
Akşamdan beridir yaptığım araştırmalarım neticesinde satın alacağım S80 de olmasını istediğim opsiyonel donanımlar şöyle olacak :
- Model yılları: 2008 veya 2009 olacak,
- Sürüş modu: Bizdeki flexdrive gibi S80 de Comfort-Sport-Advenced sürüş modu
- Blis: Kör nokta algılayıcı özelliği
- City Safety: Şehir içerisinde tehlike durumunda ani fren yapar, ön, arka ve ayna üzerindeki sensörler ile araç çevresini devamlı kontrol eder ve tehlike durumunda uyarır
- Adaptif cruise control: Uzun yolda hız sabitleyici ile birlikte çalışır öndeki araç ile olan mesafeyi kontrol eder gerekirse frenleme yapar ve yol şartları müsait olduğunda tekrar ayarlanmış hıza çıkar.
- Ses sistemi : Dyno Audio - 13 adet premium hoparlör
- Konfor paketi: Ön ve arka koltuklarda hem ısıtma hem soğutma
Başka donanımlarda mevcuttur belki ama ben yukarıda saydığım donanımların hepsinin mevcut olduğu S80 lere bakıyorum
Standart donanımları yazmıyorum bile
Şekil 1A :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76049232/detay
Daha evvel bu araç ile tecrübesi olan, bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.
Dizel olanları : 185Hp + 400Nm Tork (Chip ve sprintbooster ile nasıl bir makine ye dönüşür bilemiyorum )
Akşamdan beridir yaptığım araştırmalarım neticesinde satın alacağım S80 de olmasını istediğim opsiyonel donanımlar şöyle olacak :
- Model yılları: 2008 veya 2009 olacak,
- Sürüş modu: Bizdeki flexdrive gibi S80 de Comfort-Sport-Advenced sürüş modu
- Blis: Kör nokta algılayıcı özelliği
- City Safety: Şehir içerisinde tehlike durumunda ani fren yapar, ön, arka ve ayna üzerindeki sensörler ile araç çevresini devamlı kontrol eder ve tehlike durumunda uyarır
- Adaptif cruise control: Uzun yolda hız sabitleyici ile birlikte çalışır öndeki araç ile olan mesafeyi kontrol eder gerekirse frenleme yapar ve yol şartları müsait olduğunda tekrar ayarlanmış hıza çıkar.
- Ses sistemi : Dyno Audio - 13 adet premium hoparlör
- Konfor paketi: Ön ve arka koltuklarda hem ısıtma hem soğutma
Başka donanımlarda mevcuttur belki ama ben yukarıda saydığım donanımların hepsinin mevcut olduğu S80 lere bakıyorum
Standart donanımları yazmıyorum bile
Şekil 1A :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76049232/detay
Daha evvel bu araç ile tecrübesi olan, bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.
Dizel olanları : 185Hp + 400Nm Tork (Chip ve sprintbooster ile nasıl bir makine ye dönüşür bilemiyorum )
Yorum