Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sahibinden.com

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Sahibinden.com

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Orjinal yazı sahibi: yusuf
    yeni aracında hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin.
    Teşekkür ederim Yusuf Bey kardeş. İyi ki de caymış, o arabaya 100 bin tl verecektim.
    Kendi arabamı 87 bin tl satmıştım, 13 bin daha ekleyecektim. Şimdi aldığım
    arabada, onda olan her şey var, hatta fazlası bile var; gırtlağına kadar dolu bir dört çeker.
    Ne ki o dizeldi, bu benzinli, tek fark yakıt. O araba ortalama 9/10 litre motorin harcayacaktı.
    km başına ortalama 40/45 kuruş yakacaktı. Bu araba da taş patlasa 15 litre benzin yaksın,km
    başına 73 kuruş eder. Yılda 15 bin km yol yapsam 4.950.- tl fazladan yakıt parası vermiş olurum.
    Yılda 5.000 tl yakıt tasarrufu için fazladan 34.000 bin tl bağlayacaktım. Bu arabayı 66.000 tl
    ödeyerek aldım, 34.000 tl cebimde kaldı

'Her şerde bir hayır vardır' diyenler boşa söylememişler
    34 bin tl lik farkı kapatana kadar arabadan sıkılırsın zaten abi en güzeli olmuş senin için allah agız tadı versin.
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Yorum

Hayırlı Olsun Diyelim...

Yorum

Hesabınız tamamen doğru ama, dizelin cimriliğine alışan insana benzinli arabanın deposunu sık sık doldurmak çok koyuyor, kendimden biliyorum
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Hesabınız tamamen doğru ama, dizelin cimriliğine alışan insana benzinli arabanın deposunu sık sık doldurmak çok koyuyor, kendimden biliyorum
          Kısmen katılıyorum, alışılmayacak tek değişiklik 'ölüm' olduğuna göre çok da önemli değil;para ile hal edilecek olan hiçbir
          işe kafamı takmadım;bundan sonra da takacak değilim.Ayrıca, bir aslan besliyorsan yemi yük olmamalı.
          Sağlık, saadet, huzur , çok şükür hepsi var, gerisi hikaye bile değil, masal

Yorum

Şaman abi Yağmur un fotograflarını bekliyoruz... Nerde bu yağmur????

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44

haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                  Güncel

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Murat Kardeşim, Yağmur serviste, ön tampon etekleri ve sol marşpiyel temizlik boyası olacak.
                    Perşembe günü alacağım ve fotoğrafları paylaşacağım; ilginiz için teşekkür ederim

Yorum

Hayırlısı. Yağmura kavuşmanız bayağı uzun sürdü.

Yorum

Perşembe geçti göremedik hala.
                        Hoşgörünüze sığınarak Kemal Sunal'dan şu geldi aklıma
                        http://www.youtube.com/watch?v=8FpNgW3mwSQ
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

haha haha haha devamı neydi abi.. perşembe perişanlık cuma mübarek gün olmaz.. hemşerim iyi adamdı.. filmleriyle büyüdük çoğu nu ezberiz artık..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                            Perşembe geçti göremedik hala.
                            Hoşgörünüze sığınarak Kemal Sunal'dan şu geldi aklıma
                            http://www.youtube.com/watch?v=8FpNgW3mwSQ
                            Cok iyiydi abi
                            F30 Sport+

Yorum

Ahh gariplerim istanbul dışında olmak bu kadarmı zor sıkıldıkça gelin perşembe buluşmalarının zehrinin tadına bakın

Gökhan sen iyi bilirsin bu zehri

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

En sevdigim zehir abi
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X