O bölgedeki arkadaşlara ricamdır, güzel bir araç bulun, Şaman Bey'i başka forumlara kaptırmayalım. Yoksa o hikayeleri sizden beklerim ve haliyle çok beklerim.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
ne denir ki bilemedim, hayırşısı olsun abi... delikanlı ve şerefli olmak herkesin haddi değil malesef
Gökhan Kardeşim, zoruma giden ne biliyor musun?
Bu adama ' benim arabamın hiçbir kusuru yok, senin arabanı almak için satıyorum,
sonra beni ortada bırakma' dedim. Hiç öyle şey olur mu ağabey, sen merak etme dedi.
Ona göre karşı tarafa söz verdim ve arabamı sattım; böyle olduğunu bildiği halde beni piç
gibi orta yerde bıraktı. İnsanlar bir tuhaf olmuş, mertlik, delikanlılık diye bir şey yok, hepsi
Çanakkale'de şehit olmuşlar sanki. Öyle yüzsüz ki kendisi de söylemiyor, kuyruğuna mesaj
attırıyor. Şeytan diyor ki aç telefonu, bildiğin bütün küfürleri söyle, hiç değilse için soğusun
Dünya zannedildiği kadar büyük değil, kimin, hangi şartlarda tekrar karşılaşacağı bilinmez.
ben bu kuyruk acısını unutmam ve bu kalleşliği onun yanına kar bırakmam
ne denir ki bilemedim, hayırşısı olsun abi... delikanlı ve şerefli olmak herkesin haddi değil malesef
Bu adama ' benim arabamın hiçbir kusuru yok, senin arabanı almak için satıyorum,
sonra beni ortada bırakma' dedim. Hiç öyle şey olur mu ağabey, sen merak etme dedi.
Ona göre karşı tarafa söz verdim ve arabamı sattım; böyle olduğunu bildiği halde beni piç
gibi orta yerde bıraktı. İnsanlar bir tuhaf olmuş, mertlik, delikanlılık diye bir şey yok, hepsi
Çanakkale'de şehit olmuşlar sanki. Öyle yüzsüz ki kendisi de söylemiyor, kuyruğuna mesaj
attırıyor. Şeytan diyor ki aç telefonu, bildiğin bütün küfürleri söyle, hiç değilse için soğusun
Dünya zannedildiği kadar büyük değil, kimin, hangi şartlarda tekrar karşılaşacağı bilinmez.
aynen haklısın abi.. benide biri buna benzer şekilde yolda bırakmıştı ve hak ettiklerini benden duymuştu...
Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim herşeyde vardır bir hayır inş daha iyilerini alırsınız
2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı) 2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
O bölgedeki arkadaşlara ricamdır, güzel bir araç bulun, Şaman Bey'i başka forumlara kaptırmayalım. Yoksa o hikayeleri sizden beklerim ve haliyle çok beklerim.
Biz bir aileyiz, ilişkimiz İnsignia ile sınırlı değil, bir yere gitmem,merak etmeyin
La havle vela kuvvete illa billah, deyip "hayır duaları" etmek gerek. Sabreden ve doğruluktan ayrılmayan er ya da geç mükafatını alır. Hayırlısı böyleymiş...
La havle vela kuvvete illa billah, deyip "hayır duaları" etmek gerek. Sabreden ve doğruluktan ayrılmayan er ya da geç mükafatını alır. Hayırlısı böyleymiş...
Geçmiş olsun demeyeceğim, bilakis hayırlı olsun
Teşekkür ederim Naci Bey kardeşim. Dün şoktaydım, bugün biraz daha iyiyim,
yarın bir canavar satın almak için daha istekli olacağım kesin; belki de bir sürpriz olur
Gün doğmadan neler doğar, kim bilir?
Söz verdiğim için arabamı sattım
Ama, bana söz veren satmaktan caydı
her işte bir hayır vardır abi inşallah daha iyisine sahip olursun ancak bu insanlar söz vermenin ne demek olduğunu nasıl bir önem arzettiğini bilmiyorlar sanırım denilecek sinkaflı çok söz var ama neyse abi tekrardan hakkında hayırlısı olsun
Merak etmeyin Şaman bey başka forma gitmez.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum