abi senin arabanda ne vardı donanuım oalrak aldığında ne var?
Gökhan Kardeşim, özelliklerin çoğu imzamda var, onlara ilave olarak ergonomik
(ısıtmalı) deri koltuk var. 2012 model, 34.800 km yol yapmıştı. Alacağım araç bilgisini
de yarın noter devrini aldıktan sonra paylaşacağım, çünkü henüz bizim olmadı
Hayırlı olsun Necmettin Bey! kazasız belasız sürüşler dilerim.
Belki sizin gibi bir insana için zaten normal ama ben yine de dürüstlüğünüz için tebrik ederim. Yüce Rabbim bu iyi niyet ve dürüstlüğünüzün karşılığını izzet-i dergahında ikram eylesin inşallah.
abi senin arabanda ne vardı donanuım oalrak aldığında ne var?
Necmettin bey önce hayırlı olsun yeni aracınız, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.
Yeni aracınız hakkındaki tahminim flexiride, navi 800, sunroof ergonemik deri koltuk ısıtmalı, 20 " jant, 4x4 ve en önemlisi iki turbolu 195 hp lik dizel mahagony kahverengi
Abi hayırlısı olsun.. Akşahin i ne kadar sevdiğini biyorum ayrilmak zor olur herhalde.. Yeni alacağın aracta şimdiden hayırlı olsun fotoları bekliyoruz..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Necmettin bey önce hayırlı olsun yeni aracınız, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.
Yeni aracınız hakkındaki tahminim flexiride, navi 800, sunroof ergonemik deri koltuk ısıtmalı, 20 " jant, 4x4 ve en önemlisi iki turbolu 195 hp lik dizel mahagony kahverengi
Teşekkür ederim Kamil Bey kardeşim. Şayet bir yerden bilgi almadan
yaptıysanız tahmininiz % 100 isabetli Çok güzel bir araç, rüyada gibiyim.
Ancak, arabayı kapıya çekmeden benim olduğuna inanmayacağım
Yorum