Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sahibinden.com

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sahibinden.com

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Orjinal yazı sahibi: OnurKo
    Bu arabada birinin gözü kalmış rolleyes
    Evet, bana da öyle geliyor; passatçı gençten kuşkulanıyordum zaten,
    şimdi senden de kuşkulandım Onur Kardeşim ihihi
    Nasip, kismet abi inan o fiyata verdiğini duyunca üzüldüm
    2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

abi senin arabanda ne vardı donanuım oalrak aldığında ne var?
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Gökhan Kardeşim, özelliklerin çoğu imzamda var, onlara ilave olarak ergonomik
        (ısıtmalı) deri koltuk var. 2012 model, 34.800 km yol yapmıştı. Alacağım araç bilgisini
        de yarın noter devrini aldıktan sonra paylaşacağım, çünkü henüz bizim olmadı

Yorum

ALlah güle güle kullandırmak nasip etsin, şimdiden hayırlı olsun o halde
          F30 Sport+

Yorum

Adınıza çok sevindim. Gönülünüze göre olsun herşey.
            Balıkesirden izmire doğru uzanırsanız beklerim
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun abi iyi olur inşallah

Yorum

Hayırlı olsun Necmettin Bey! kazasız belasız sürüşler dilerim.

Belki sizin gibi bir insana için zaten normal ama ben yine de dürüstlüğünüz için tebrik ederim. Yüce Rabbim bu iyi niyet ve dürüstlüğünüzün karşılığını izzet-i dergahında ikram eylesin inşallah.
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Hayırlı olsun abi,Balıkesir arabaları temiz ve az km li olurlar genelde
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    Necmettin bey önce hayırlı olsun yeni aracınız, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.
                    Yeni aracınız hakkındaki tahminim flexiride, navi 800, sunroof ergonemik deri koltuk ısıtmalı, 20 " jant, 4x4 ve en önemlisi iki turbolu 195 hp lik dizel mahagony kahverengi
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hayırlısı olsun Şaman bey, inşallah herşey gönlünüzce olur...

Yorum

Abi hayırlısı olsun.. Akşahin i ne kadar sevdiğini biyorum ayrilmak zor olur herhalde.. Yeni alacağın aracta şimdiden hayırlı olsun fotoları bekliyoruz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

e hadi abi nerede kaldı yeninin fotoları)
                          F30 Sport+

Yorum

Bende en sonki insigniamı balıkesirden almıştım balıkesir halkı hep en dolu arabaları kullanıyor herhalde
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Halis temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim değerli arkadaşlarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                                Necmettin bey önce hayırlı olsun yeni aracınız, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.
                                Yeni aracınız hakkındaki tahminim flexiride, navi 800, sunroof ergonemik deri koltuk ısıtmalı, 20 " jant, 4x4 ve en önemlisi iki turbolu 195 hp lik dizel mahagony kahverengi
                                Teşekkür ederim Kamil Bey kardeşim. Şayet bir yerden bilgi almadan
                                yaptıysanız tahmininiz % 100 isabetli Çok güzel bir araç, rüyada gibiyim.
                                Ancak, arabayı kapıya çekmeden benim olduğuna inanmayacağım

Yorum

İşleniyor...
                                X