Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sahibinden.com

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Sahibinden.com

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Orjinal yazı sahibi: omfaya
    Çok sevindim hayırlı güzel günlerde keyfini süresin clapclap
    Sağ ol Ömer kardeşim,benden çok sizlere yakışırdı
    Yok yok böyle daha çok yakıştı Hem bakarsınız siz yeni 2.8 4x4 e fln geçecek olursunuz Bunu da sahiplendirmek gerekir Biz talip oluruz.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Yok yok böyle daha çok yakıştı Hem bakarsınız siz yeni 2.8 4x4 e fln geçecek olursunuz Bunu da sahiplendirmek gerekir Biz talip oluruz.
      Beklemene hacet yok Faruk kardeş, gerçekten istiyorsan sana vereyim

Yorum

hayırlı olsun abi sanırım yol canavarı aldın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
          hayırlı olsun abi sanırım yol canavarı aldın
          Sağ olun İlbilge kardeşim

Yorum

Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
              Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah
              Teşekkürler Deniz Bey, darısı başınıza olsun

Yorum

Beklemene hacet yok Faruk kardeş, gerçekten istiyorsan sana vereyim
                Teşekkür ettim. Gönlü zengin abim. Benimde 4x4'e olan hevesim had safhaya ulaşınca bu heyecan verici sonuca varmak kaçınılmaz olacaktır. "Şimdi bu heyecan en çok size yakışır"

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Yağmuru daha göremedik mi, yoksa görüldü de ben mi kaçırdım acaba?
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                    Yağmuru daha göremedik mi, yoksa görüldü de ben mi kaçırdım acaba?
                    Henüz görücüye çıkacak durumda değil, makyaj tazeliyor

Yorum

Delikanlıya, delikanlı bir araç yakışırdı . Bulmuşsunuz, hayırlı olsun..
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

hayırlı olsun
                        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          Delikanlıya, delikanlı bir araç yakışırdı . Bulmuşsunuz, hayırlı olsun..
                          İltifat için teşekkürler Süfyan Bey kardeşim, hakikaten 'delikanlı' bir araba;
                          yolu adeta su gibi içiyor,tabii benzini de Ama, şurası bir gerçek ki
                          bizden geçmiş o işler, size daha çok yakışır. 20 inç jantlar da çok güzel
                          yakıştılar, sağ olsun Çağrı Kardeş onlara bakım-boya yaptırdı,sıfır gibi oldular.
                          Bir de ledli sinyal yaptık, çok yakışıklı oldu Yağmur.
                          İlk fırsatta resimlerini paylaşacağım

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                          hayırlı olsun
                          Teşekkür ederim Faruk Bey kardeşim; darısı başınıza diyeyim

Yorum

Söz verdiğim için arabamı sattım
                            Ama, bana söz veren satmaktan caydı
                            abi hiç canını sıkma o kadar karaktersiz insanlarımız varki bizim alırkende satarkende her zaman notere gitmeden bi yamuk çıkıyor ortaya.bende aracımı satarken sıkıntı yasadım.adam aracı gördü begendi ekspertize soktuk.nokta kusur çıkmadı.esnaf bide arkadaş saatda 4.30 geçiyor notere yetişemicez illakide araç onda kalıcak hevesli çıkardı bana 11 bin tl kaporo verdi aracıda tanıdıkdı bende güvendim arabayı verdim.sabahına arıyorum arıyorum açmıyor noterden satısını vericem paramı alıp hayırlıcam adamı zorla düşürdüm bana telefonda demesin mi bu arabalara lpg takılmıyomış ben vazgeçtim.gerizekalı alıca arabayı araştırmıyomuş gibi bide ihale bize kaldı. uzun tartışma sonrası aracımı geri aldım parasında verdim ona satıcam rakamdanda 3 bin tlde fazlasına sattım hani insanların hiçbirine güven olmuyor en güzeli gene canımız saolsun deyip geçmekde oluyo.
                            siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                            siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                            uçan teneke fiorino

Yorum

yeni aracında hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin.
                              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                              uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                                yeni aracında hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin.
                                Teşekkür ederim Yusuf Bey kardeş. İyi ki de caymış, o arabaya 100 bin tl verecektim.
                                Kendi arabamı 87 bin tl satmıştım, 13 bin daha ekleyecektim. Şimdi aldığım
                                arabada, onda olan her şey var, hatta fazlası bile var; gırtlağına kadar dolu bir dört çeker.
                                Ne ki o dizeldi, bu benzinli, tek fark yakıt. O araba ortalama 9/10 litre motorin harcayacaktı.
                                km başına ortalama 40/45 kuruş yakacaktı. Bu araba da taş patlasa 15 litre benzin yaksın,km
                                başına 73 kuruş eder. Yılda 15 bin km yol yapsam 4.950.- tl fazladan yakıt parası vermiş olurum.
                                Yılda 5.000 tl yakıt tasarrufu için fazladan 34.000 bin tl bağlayacaktım. Bu arabayı 66.000 tl
                                ödeyerek aldım, 34.000 tl cebimde kaldı

'Her şerde bir hayır vardır' diyenler boşa söylememişler

Yorum

İşleniyor...
                                X