amarok aracım 50 binde şu an ama sarı yag ikaz lambası yanıyor servisle irtibata geçtim telefonda bütün vw lerde bunun normal oldugunu yarım litre kadar yag koymamı sorunun çözülüceni söylediler ama aklım almadı ilk defa böyle bişi duydum 2013 model arac da 50 bin kmde yag eksiltme normal nasıl oluyor.bilgilendirirseniz sevinirim yag motorun kanı misali
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
teknik destek lazım arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: teknik destek lazım arkadaşlar
Orjinal yazı sahibi: celikler05yag eksıltme normal dıe bılıyorum bakımları beklemeyın arada aracınzın yag cubugunu cekın tmrsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
wv grubun ticari araçlarında bakımı beklersen sıkıntıya girersin... belli km de kesinlikle yağ eklemek lazım... ben demiyorum wv servis danışmanı cady bakıma götürdüğüm de söyledi... normalde 15 bin de bir bakımı oluyor ama 8 bin km de 1 litreye yakın yağ eksiltiyor...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon50.000 KM'ye gelene kadar daha önce de yağ eksiltmiş olması gerekiyordu bu durumda, daha önce ışık yanmadı mı hiç?siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
son bi bilgi daha istiyorum sizden demin yetkili servis bana 5/30 yag koy demişti.özel servisi aradım 10/40 koy dediler ondan dolayı çabuk yag lambası yakıyor dediler 5/30 koyup yola devam mı edim yoksa 10/40 mı ekleyim yaklasık 2 litre yag eksik aracda galibasiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enestrakyawv grubun ticari araçlarında bakımı beklersen sıkıntıya girersin... belli km de kesinlikle yağ eklemek lazım... ben demiyorum wv servis danışmanı cady bakıma götürdüğüm de söyledi... normalde 15 bin de bir bakımı oluyor ama 8 bin km de 1 litreye yakın yağ eksiltiyor...siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Servisin dediği yağı ilave edin, ışık yeni yandıysa çok fazla yağ eksilmemiştir, toplam kaç lt yağ alıyor, en son nezaman yağ değişti bunlaruda gözönüne alarak yağ ekleyin, fazla yağ koymayın, düz bi zeminde ve 15 dk dinlenen motora yağ çubuğunu kontrol ederek yağ ilave edin, fazla yağ keçeleri patlatabilir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Servisin dediği yağı ilave edin, ışık yeni yandıysa çok fazla yağ eksilmemiştir, toplam kaç lt yağ alıyor, en son nezaman yağ değişti bunlaruda gözönüne alarak yağ ekleyin, fazla yağ koymayın, düz bi zeminde ve 15 dk dinlenen motora yağ çubuğunu kontrol ederek yağ ilave edin, fazla yağ keçeleri patlatabilir...siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Servisin dediği yağı ilave edin, ışık yeni yandıysa çok fazla yağ eksilmemiştir, toplam kaç lt yağ alıyor, en son nezaman yağ değişti bunlaruda gözönüne alarak yağ ekleyin, fazla yağ koymayın, düz bi zeminde ve 15 dk dinlenen motora yağ çubuğunu kontrol ederek yağ ilave edin, fazla yağ keçeleri patlatabilir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: yusufOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Servisin dediği yağı ilave edin, ışık yeni yandıysa çok fazla yağ eksilmemiştir, toplam kaç lt yağ alıyor, en son nezaman yağ değişti bunlaruda gözönüne alarak yağ ekleyin, fazla yağ koymayın, düz bi zeminde ve 15 dk dinlenen motora yağ çubuğunu kontrol ederek yağ ilave edin, fazla yağ keçeleri patlatabilir...
anladım hasan abi teşekkür ederim dediklerini uygulamadım bakıma kadar tekrar yag eksiltmezse sorun yoktur inşallah.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: yusufOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Servisin dediği yağı ilave edin, ışık yeni yandıysa çok fazla yağ eksilmemiştir, toplam kaç lt yağ alıyor, en son nezaman yağ değişti bunlaruda gözönüne alarak yağ ekleyin, fazla yağ koymayın, düz bi zeminde ve 15 dk dinlenen motora yağ çubuğunu kontrol ederek yağ ilave edin, fazla yağ keçeleri patlatabilir...
anladım hasan abi teşekkür ederim dediklerini uygulamadım bakıma kadar tekrar yag eksiltmezse sorun yoktur inşallah.
Yorum
Yorum