Tüm öğretmen arkadaşlarımın 2014-2015 eğitim öğretim yılını tebrik ediyor , başarılar diliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Eğitim Öğretim yılı
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Yeni Eğitim Öğretim yılı
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55hocam yeni döneminiz hayırlı olsun...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Öğrenci kardeşlerime ve sevgili öğretmenlerimize başarılı bir dönem olur inşallah. Allah velilerede güç ve sabır versin!!!!MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir, millet denmez.
Mustafa Kemal Atatürk.
Yeni eğitim-öğretim yılının,sevgili öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını dilerim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum