Çağrı Kardeşim şimdi diyelim sen o evi aldın. ama masrafını düşündün mü? Hem o ev çok zor ısınır bak söylemedi deme. Zaten her yerine lamba takmışlar faturalar kabarık.
Artık temizliğini yaparken yenge hanımla senin tartışmalarını düşünemiyorum bile...
Hem salonda araba mı olurmuş kardeşim. Eski köye yeni adet getirme. Araba dediğin haddini bilecek sokakta yatacak.
Ben de 2 yıl kadar sonra İzmir'e taşınıp bu kadar büyük ve lüks olmasa da benzer tasarıma sahip bir ev yapmayı düşünüyorum. şöyle garajdan evin içine geçilebilen. zaten güneydoğunun suyu ısındı artık.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Önüne bukadar sıfır koymana gerek yok . Virgülden sonra bence sıfırlar olmalı.
şuan aklım yerinde değil abi ondan bir hata yapmışız haha
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Çağrı Kardeşim şimdi diyelim sen o evi aldın. ama masrafını düşündün mü? Hem o ev çok zor ısınır bak söylemedi deme. Zaten her yerine lamba takmışlar faturalar kabarık.
Artık temizliğini yaparken yenge hanımla senin tartışmalarını düşünemiyorum bile...
Hem salonda araba mı olurmuş kardeşim. Eski köye yeni adet getirme. Araba dediğin haddini bilecek sokakta yatacak.
oradakilerden biri benim olsa salonda değil, kendi yatağımda bile yatırırım
Ben Beğenmedim Arkadaş, Yatak Odası Garaj Manzaralı Olmalıydı. Her Sabah Uyanıp Arabaları Gördüğünde Yüzündeki İfadeyi Bir Düşünsene?!?!???
Ama Madem Sen Beğendin, Güle Güle Otur.
Yorum