Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kayseri Sarıkamış Yolu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kayseri Sarıkamış Yolu

Orjinal yazı sahibi: drburhan
    200 km mesafedeymiş ama el mahkum gideceğiz artık.
    Sarıkamış ile Erzurum arası 156 km. Peryodik bakım dışında sorun
    çıkmazsa yılda bir kez ancak gidersiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
      Güzergah hakkında bilgim yok. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Görevinizde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun
      Teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Görevinizde basarılar diliyorum. Güzergah olarak erzurum a kadar biliyorum bende arkadaslar gereken açiklamayi yapmislar zaten.. Sarikamis ve yollari düsününce iyi bir kış lastiği almanizi tavsiye ederim
      Kış lastiği olarak Continental ContiWinterContact düşünüyorum, farklı öneriniz varsa bilmek isterim.
      Orjinal yazı sahibi: yusuf_25

Karsta servis varmı bilmiyorum ama erzurumda opel erdemir var bilginiz olsun
      conti iyidir ama biraz pahalı.. ben geçen sene petlas aldım.. yazlık lastikler conti ama kışlıkları takınca aracın konforu ve yol tutuşu daha iyi oldu gibi... kış lastiği olarak petlas snovmaster w 651 100 v aldım bu sene çok kış olmadı ama hem fiyat olarak hemde kalite anlamında ben beğendim.. Arama bölümüne kış lastiği yazarsanız bu konu hakkında bir çok bilgi ve yoruma ulaşabilirsiniz.. Tekrar hayırlı olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Merhabalar, çok büyük ihtimalle önümüzdeki ay mecburi hizmetimi yapmak için Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne atanacağım. Daha önce Sivas'tan ileriye gitmediğim için sizlere sormak istedim. Yollar nasıldır (duble?), ne kadar sürer, yollarda akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi tavsiyeniz var mıdır, terör olayları var mıdır? Ve tek başıma gideceğim daha önce Trabzon-Adana yolunu tek başıma 13 saatte almıştım sizce yanıma yedek şoför almama gerek olur mu? Ve oralar bilenler varsa, Opel servisi var mıdır?
        Ayrıca yine bilenler varsa diye sormak istiyorum, villa tipi kiralık ev bulabilir miyim?
        Çok sert kış iklimi olduğu için aracımın bakımı adına önerileriniz olur mu?
        Şimdiden çok teşekkür ederim, esen kalın.
        Bende Kars merkezde görev yapıyorum. Merkeze gelirseniz görüşmek isterim mutlaka. Göreviniz hayırlı olsun..
        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
          Güzergah hakkında bilgim yok. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Görevinizde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun
          Teşekkür ederim

Görevinizde basarılar diliyorum. Güzergah olarak erzurum a kadar biliyorum bende arkadaslar gereken açiklamayi yapmislar zaten.. Sarikamis ve yollari düsününce iyi bir kış lastiği almanizi tavsiye ederim
          Kış lastiği olarak Continental ContiWinterContact düşünüyorum, farklı öneriniz varsa bilmek isterim.
          Orjinal yazı sahibi: yusuf_25

Karsta servis varmı bilmiyorum ama erzurumda opel erdemir var bilginiz olsun
          conti iyidir ama biraz pahalı.. ben geçen sene petlas aldım.. yazlık lastikler conti ama kışlıkları takınca aracın konforu ve yol tutuşu daha iyi oldu gibi... kış lastiği olarak petlas snovmaster w 651 100 v aldım bu sene çok kış olmadı ama hem fiyat olarak hemde kalite anlamında ben beğendim.. Arama bölümüne kış lastiği yazarsanız bu konu hakkında bir çok bilgi ve yoruma ulaşabilirsiniz.. Tekrar hayırlı olsun
          Teşekkür ederim, lastik konusunu oraya gidince halledeceğim artık.

Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
            Merhabalar, çok büyük ihtimalle önümüzdeki ay mecburi hizmetimi yapmak için Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne atanacağım. Daha önce Sivas'tan ileriye gitmediğim için sizlere sormak istedim. Yollar nasıldır (duble?), ne kadar sürer, yollarda akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi tavsiyeniz var mıdır, terör olayları var mıdır? Ve tek başıma gideceğim daha önce Trabzon-Adana yolunu tek başıma 13 saatte almıştım sizce yanıma yedek şoför almama gerek olur mu? Ve oralar bilenler varsa, Opel servisi var mıdır?
            Ayrıca yine bilenler varsa diye sormak istiyorum, villa tipi kiralık ev bulabilir miyim?
            Çok sert kış iklimi olduğu için aracımın bakımı adına önerileriniz olur mu?
            Şimdiden çok teşekkür ederim, esen kalın.
            Bende Kars merkezde görev yapıyorum. Merkeze gelirseniz görüşmek isterim mutlaka. Göreviniz hayırlı olsun..
            Teşekkür ederim, muhakkak bir fırsat yaratıp geleceğim, çok memnun olurum tanıyıp görüşmekten.

Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket

Yorum

Allah nasip ederse muhakkak beklerim
              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
              X