Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kayseri Sarıkamış Yolu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kayseri Sarıkamış Yolu

Merhabalar, çok büyük ihtimalle önümüzdeki ay mecburi hizmetimi yapmak için Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne atanacağım. Daha önce Sivas'tan ileriye gitmediğim için sizlere sormak istedim. Yollar nasıldır (duble?), ne kadar sürer, yollarda akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi tavsiyeniz var mıdır, terör olayları var mıdır? Ve tek başıma gideceğim daha önce Trabzon-Adana yolunu tek başıma 13 saatte almıştım sizce yanıma yedek şoför almama gerek olur mu? Ve oralar bilenler varsa, Opel servisi var mıdır?
    Ayrıca yine bilenler varsa diye sormak istiyorum, villa tipi kiralık ev bulabilir miyim?
    Çok sert kış iklimi olduğu için aracımın bakımı adına önerileriniz olur mu?
    Şimdiden çok teşekkür ederim, esen kalın.

Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket

Ynt: Kayseri Sarıkamış Yolu

Şimdiden hayırlı görevler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim ağabey.

Yorum

kayseri sivas arasını bilmem ama sivas erzincan yolu genelde iyi çok sürate gelmez ani virajllar var.. şehir giriş veya çıkışlarında radara dikkat et.. önünü görmeden surat yapma derim
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

erzincan sonrasını yusuf anlatsın
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için.

Yorum

Sivas-Erzincan arası yollar güzel. Sakaltutan ve sonrasında dinlenme tesisler bol miktarda var. Sakaltutan yoluna dikkat. Kış şartlarında sizi en çok zorlayacak olan yol Refahiye-Erzincan güzergahıdır. Küçük köprü ve tünellere dikkat edin. Bu kesimde yollar dar ve kar ve buzlanmadan dolayı çok kaza-yolda kalma olur. Ve her zaman muhakkak bir yol çalışması vardır. Erzincan'dan sonra bir süre ovada gideceksiniz. Sonrasında rampa başlar. Yollar kötü değil. Kış şartlarına hazırlık yapmadan yola çıkmayın. Kendinize güveniyorsanız 2. şoföre gerek yok. Tabi özellikle kışın bir yol arkadaşı çok iyi gelir. Yol üzerinde doğa olarak pek bakılacak, görülecek yer yok. Fazla mola vermeden basın gidin.
              Yeni göreviniz hayırlı olsun.

Yorum

Çok teşekkürler.

Yorum

Sivas su şehrinde yol çalışması var hafiften bozuk yollar sonrası yani erxincan sakal tutan dağına kadar mükemmel sakal tutan dağında yine yol çalışması var hızınız düşrcrk ama çok kötü değil erzincan- erzurum yolu mükemmel duble yol ama size tavsiyem tunceli pülümür yolundan geçiceksiniz gece geçmeyin gündüz geçin o yolu biraz sakat yerdir!!!! Yollarda dinlenme tesisleri yeterince var dinlene dinlene gidersiniz erzurumdan geçiceksiniz koç cağ kebapta mola verip hüzel bir cağ kebap yedikten sonra yola devam edin derim şimdiden iyi yolculuklar

Yorum

Güzergah hakkında bilgim yok. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Görevinizde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Görevinizde basarılar diliyorum. Güzergah olarak erzurum a kadar biliyorum bende arkadaslar gereken açiklamayi yapmislar zaten.. Sarikamis ve yollari düsününce iyi bir kış lastiği almanizi tavsiye ederim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Karsta servis varmı bilmiyorum ama erzurumda opel erdemir var bilginiz olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                          Sivas su şehrinde yol çalışması var hafiften bozuk yollar sonrası yani erxincan sakal tutan dağına kadar mükemmel sakal tutan dağında yine yol çalışması var hızınız düşrcrk ama çok kötü değil erzincan- erzurum yolu mükemmel duble yol ama size tavsiyem tunceli pülümür yolundan geçiceksiniz gece geçmeyin gündüz geçin o yolu biraz sakat yerdir!!!! Yollarda dinlenme tesisleri yeterince var dinlene dinlene gidersiniz erzurumdan geçiceksiniz koç cağ kebapta mola verip hüzel bir cağ kebap yedikten sonra yola devam edin derim şimdiden iyi yolculuklar
                          Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, Suşehri değil İmranlı istikametinden gitmeyi planlıyorum. Pülümür tavsiyenizi dikkate alacağım. Çağ kasap tavsiyenizi mutlaka tutacağım ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                            Güzergah hakkında bilgim yok. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Görevinizde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun
                            Teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            Görevinizde basarılar diliyorum. Güzergah olarak erzurum a kadar biliyorum bende arkadaslar gereken açiklamayi yapmislar zaten.. Sarikamis ve yollari düsününce iyi bir kış lastiği almanizi tavsiye ederim
                            Kış lastiği olarak Continental ContiWinterContact düşünüyorum, farklı öneriniz varsa bilmek isterim.

Karsta servis varmı bilmiyorum ama erzurumda opel erdemir var bilginiz olsun
                            200 km mesafedeymiş ama el mahkum gideceğiz artık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drburhan
                              Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, Suşehri değil İmranlı istikametinden gitmeyi planlıyorum. Pülümür tavsiyenizi dikkate alacağım. Çağ kasap tavsiyenizi mutlaka tutacağım ihihi
                              Şimdiden afiyet olsun görevinizde başarılar dilerim

Yorum

İşleniyor...
                              X