Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tebliğ Edilmeyen Cezanın Faizine İtiraz Etme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tebliğ Edilmeyen Cezanın Faizine İtiraz Etme

Merhabalar,

Aracımın plakasını sorgulattığımda 5 adet farklı ceza çıktı fakat bunlar bana tebliğ edilmediği halde üzerlerine bir sürü faiz binmiş. Bunun gibi bir durum yaşayan oldu mu? Çünkü cezam geldiğinde zamanında ödeyip %25'lik indirimden faydalanmak isterdim. Nereye itiraz etmem gerekiyor?
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Ynt: Tebliğ Edilmeyen Cezanın Faizine İtiraz Etme

Orjinal yazı sahibi: CB
    Merhabalar,

Aracımın plakasını sorgulattığımda 5 adet farklı ceza çıktı fakat bunlar bana tebliğ edilmediği halde üzerlerine bir sürü faiz binmiş. Bunun gibi bir durum yaşayan oldu mu? Çünkü cezam geldiğinde zamanında ödeyip %25'lik indirimden faydalanmak isterdim. Nereye itiraz etmem gerekiyor?
    Cezanın kesildiği yer sulh ceza mahkemesinde cezalara itiraz edilebilir. Cezanın kesildiği tarihten itibaren 10 gün içerisinde tebliğe verilmeyen cezalar iptal edilebilir. Bilginize...
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

muhtara cezalar bırakılmışsa tebliğ edilmiş sayılıyor.muhtarlıktan kontrol etmenizde fayda var.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

torba yasada cezaların faizleri siliniyor bilginiz olsun
        F30 Sport+

Yorum

Benimde Başıma Geldi 2013 Te Kesilen Cezamı Ödeyip Geçmişe Dönük Cezası yoktur yazsısı aldım Fakat 2014 te 2012 nin ocak ve şubat aylarında 2 adet ceza toplamda 132 TLlik Faiziyle beraber 372 TLlik Ceza nın olduğunu farkettim Mahkemeye itiraz ettim Mahkeme Reddetti.

SONRA GİDİP PAŞA PAŞA ÖDEDİM
          '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
          '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

İşleniyor...
          X