Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rusya ve Çin dolardan vazgeçiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Rusya ve Çin dolardan vazgeçiyor

http://www.dunyabulteni.net/haberler...dan-vazgeciyor

Dünyada tüm ekonomik dengeler değişebilir
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Ynt: Rusya ve Çin dolardan vazgeçiyor

Bir Aralar Dünyadaki Dolar Stoğu En Fazla Ülke Olarak Çin Gösteriliyordu ve ABD nin de Bundan Endişe Duyduğu Dedikodusu Dillerdeydi. Taslak Kendi Aralarında Yapılacak Uygulamayı Kapsıyorsa Bu Stoklarının Dahada Fazlalaşmasına Sebep Olmaz mı?

Yorum

Rusya için bir şey diyemem, ama ABD'nin celladı Çin olacaktır;bundan hiç kuşkum yok.
      ABD doları merkez bankasında (altın) karşılığı olmayan kağıt parçasıdır. Tuvalet kağıdı
      kadar bile değeri yoktur. Piyasadaki Amerikan doları mal ve hizmet alımı talebi ile ABD'ye
      dönse, ABD ekonomisi bu talebin yüzde birini bile karşılayamaz. Trilyonlarca dolar piyasada.
      Ben, son on yıldır (yatırım maksadıyla) bir dolar ya da avro satın almış değilim,tasarruf edebildiğim
      para olsa altına yönelirdim. Ama, bankalardaki sanal altına değil, fiziki, çil çil altına

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Rusya için bir şey diyemem, ama ABD'nin celladı Çin olacaktır;bundan hiç kuşkum yok.
        ABD doları merkez bankasında (altın) karşılığı olmayan kağıt parçasıdır. Tuvalet kağıdı
        kadar bile değeri yoktur. Piyasadaki Amerikan doları mal ve hizmet alımı talebi ile ABD'ye
        dönse, ABD ekonomisi bu talebin yüzde birini bile karşılayamaz. Trilyonlarca dolar piyasada.
        Ben, son on yıldır (yatırım maksadıyla) bir dolar ya da avro satın almış değilim,tasarruf edebildiğim
        para olsa altına yönelirdim. Ama, bankalardaki sanal altına değil, fiziki, çil çil altına
        Necmettin abi, size katılıyorum,fakat altın şuan yatırım aracı gibi görünmüyor,kur çok dalgalı,orta doğu vs bu kadar karışık oldugu halde bile,1400 onslardan 1275 lere kadar geriledi,bu bir oyunda olabilir,abd doları yüksek oldugundan gram fiyatı 90 civarı,dolar 2 tl seviyesine inerse 80 li rakamlara gerileyecek, şuan dolar düşük olsaydı altına yatırım yapılabilirdi diye düşünüyorum.(uzun vadede)
        Yastık altı yöntemi her zaman iyidir
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kadir sen yanlış meslek seçmişsin senden iyi ekonomist olurmuş ama son anda anahtarcı olmuşsun kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
            Kadir sen yanlış meslek seçmişsin senden iyi ekonomist olurmuş ama son anda anahtarcı olmuşsun kardeşim
            Abi,bunları bilmek bir şey değil ki,önünde herşey yorumcular,grafikler vs derken sonuçlar çıkıyor anahtarcı değil sadece kaşe,toner dolum,tabela ve çilingir ihihi ihihi
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Abi,bunları bilmek bir şey değil ki,önünde herşey yorumcular,grafikler vs derken sonuçlar çıkıyor anahtarcı değil sadece kaşe,toner dolum,tabela ve çilingir ihihi ihihi
              sadece bu yazın için söylemedim seni tanıdığım günden beri taktir ediyorum maşallahın var !!

Yorum

Dolardan vaz geçiyorlarsa, ellerindeki bütün dolarları bana devretsinler. Memnuniyetle kabul ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  sadece bu yazın için söylemedim seni tanıdığım günden beri taktir ediyorum maşallahın var !!
                  Teşekkür ederim,bende seni takdir ediyorum abi,yaptığın işleri yatırımları seninde maşallahın var
                  Siz büyüklerimizden,mutlaka birşeyler kapmaya çalışıyoruz,biz küçükler olarak oleyy

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                  X