Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rusya ve Çin dolardan vazgeçiyor
Collapse
X
-
Ynt: Rusya ve Çin dolardan vazgeçiyor
Rusya için bir şey diyemem, ama ABD'nin celladı Çin olacaktır;bundan hiç kuşkum yok.
ABD doları merkez bankasında (altın) karşılığı olmayan kağıt parçasıdır. Tuvalet kağıdı
kadar bile değeri yoktur. Piyasadaki Amerikan doları mal ve hizmet alımı talebi ile ABD'ye
dönse, ABD ekonomisi bu talebin yüzde birini bile karşılayamaz. Trilyonlarca dolar piyasada.
Ben, son on yıldır (yatırım maksadıyla) bir dolar ya da avro satın almış değilim,tasarruf edebildiğim
para olsa altına yönelirdim. Ama, bankalardaki sanal altına değil, fiziki, çil çil altına
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYRusya için bir şey diyemem, ama ABD'nin celladı Çin olacaktır;bundan hiç kuşkum yok.
ABD doları merkez bankasında (altın) karşılığı olmayan kağıt parçasıdır. Tuvalet kağıdı
kadar bile değeri yoktur. Piyasadaki Amerikan doları mal ve hizmet alımı talebi ile ABD'ye
dönse, ABD ekonomisi bu talebin yüzde birini bile karşılayamaz. Trilyonlarca dolar piyasada.
Ben, son on yıldır (yatırım maksadıyla) bir dolar ya da avro satın almış değilim,tasarruf edebildiğim
para olsa altına yönelirdim. Ama, bankalardaki sanal altına değil, fiziki, çil çil altına
Yastık altı yöntemi her zaman iyidirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Kadir sen yanlış meslek seçmişsin senden iyi ekonomist olurmuş ama son anda anahtarcı olmuşsun kardeşimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yusuf_25Kadir sen yanlış meslek seçmişsin senden iyi ekonomist olurmuş ama son anda anahtarcı olmuşsun kardeşim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yusuf_25Kadir sen yanlış meslek seçmişsin senden iyi ekonomist olurmuş ama son anda anahtarcı olmuşsun kardeşim
Siz büyüklerimizden,mutlaka birşeyler kapmaya çalışıyoruz,biz küçükler olarak oleyyBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum