Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtar tamiri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Anahtar tamiri

Arkadaşlar malum anahtarımız butona basılınca açılıyor ama benim anahtarlıgım bozuldu youtubede bi kaç video izledim gayet basit bir şekilde flip düzeltiliyor bizim anahtarlık nasıl parçalanıyor bilgisi olan var mı ?Ya da nasıl tamir ettirebiliriz ?

Ynt: Anahtar tamiri

Anahtarlik icin pil degisimi icin kapak yarim acilir sonrasinda tirnakli yerlerden parcalamadan acmayi deneyebilirsiniz yada bos kasa alip degisimi yapabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abi baya ugrastimda açılmıyor opel ambleminn altinda vida falan olabilir mi ?

Yorum

Benimkide gitti
        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Anahtarlığım maalesef oğlumun sürekli bisikletine takıp oynaması nedeni baya hırpalandı, üst kısımdaki açma ve kapama plastik butonları parçalandı
          Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Sadece plastik kısım satılıyor mu? Ayrıca eski kısmı nasıl sökeceğiz? Yedek anahtara koruyucu taktım artık yoksa oda gidecek
          Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
            Abi baya ugrastimda açılmıyor opel ambleminn altinda vida falan olabilir mi ?
            Hayır orada vida yok, not olsun diye yazayım. Tabi anahtar orijinalse. Yan sanayi ise logo ya hiç olmuyor, ya da yuvarlak bir yapıştırma logo oluyor ve altında minik bir vida oluyor. Eğer logonun altında vida varsa o anahtarlık orijinal olmayabilir. Ben logo altında vida olan Insignia anahtarlığı duymadım hiç. Benimkinde de yok.

Orjinal yazı sahibi: bapu
            Anahtarlığım maalesef oğlumun sürekli bisikletine takıp oynaması nedeni baya hırpalandı, üst kısımdaki açma ve kapama plastik butonları parçalandı
            Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Sadece plastik kısım satılıyor mu? Ayrıca eski kısmı nasıl sökeceğiz? Yedek anahtara koruyucu taktım artık yoksa oda gidecek
            AVM'lerde (mesela Starcity) anahtarcılar muadil kumanda satıyor. Hatta değiştiriyorlar. Yan sanayi ama baya dayanıyor. Pilin de takılı olduğu chip setini komple alıp yenisine aktarıyorlar. Dolayısıyla ayar, kodlama vs. gerekmiyor, kaldığınız yerden devam ediyorsunuz Sadece plastik kısım satılmıyor. Yan sanayinin plastik kısmını takmayı düşünebilirsiniz ama uyacağını sanmam. Uyanını bulmak lazım ama zor. Zira ölçüleri birebir tutturamıyorlar, uğraşmıyorlar diyelim ya da. Görüntü otursun tamam. Yalnız bazı kumandalarda anahtarın uç kısmı yani kontağa giren metal kısım şekil farkından dolayı muadile oturmayabiliyor. Bu durumda da o metal kısım kesilip yenisine kaynaklanıyor. Mümkünse tam uyanını seçmeye çalışın.

Geçmiş olsun.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...kabi-179081830

Bunu alıp anahtarcıda değiştirebilirsiniz.
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bizimkilerde vida yok. Yapistirici ile yapistirmislar. Bos kumanda kabi alip, elektronik devreyi ve anahtari yeni kaba aktarip, tekrar yapistirici ile yapistiracaksiniz.
                İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                X