Arkadaşlar malum anahtarımız butona basılınca açılıyor ama benim anahtarlıgım bozuldu youtubede bi kaç video izledim gayet basit bir şekilde flip düzeltiliyor bizim anahtarlık nasıl parçalanıyor bilgisi olan var mı ?Ya da nasıl tamir ettirebiliriz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anahtar tamiri
Collapse
X
-
Ynt: Anahtar tamiri
Anahtarlik icin pil degisimi icin kapak yarim acilir sonrasinda tirnakli yerlerden parcalamadan acmayi deneyebilirsiniz yada bos kasa alip degisimi yapabilirsiniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Anahtarlığım maalesef oğlumun sürekli bisikletine takıp oynaması nedeni baya hırpalandı, üst kısımdaki açma ve kapama plastik butonları parçalandı
Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Sadece plastik kısım satılıyor mu? Ayrıca eski kısmı nasıl sökeceğiz? Yedek anahtara koruyucu taktım artık yoksa oda gidecekInsignia 2011 Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenAbi baya ugrastimda açılmıyor opel ambleminn altinda vida falan olabilir mi ?
Orjinal yazı sahibi: bapuAnahtarlığım maalesef oğlumun sürekli bisikletine takıp oynaması nedeni baya hırpalandı, üst kısımdaki açma ve kapama plastik butonları parçalandı
Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Sadece plastik kısım satılıyor mu? Ayrıca eski kısmı nasıl sökeceğiz? Yedek anahtara koruyucu taktım artık yoksa oda gidecek
Geçmiş olsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...kabi-179081830
Bunu alıp anahtarcıda değiştirebilirsiniz.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Bizimkilerde vida yok. Yapistirici ile yapistirmislar. Bos kumanda kabi alip, elektronik devreyi ve anahtari yeni kaba aktarip, tekrar yapistirici ile yapistiracaksiniz.İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Yorum
Yorum