Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SGK ve E-haciz + Torba yasa

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SGK ve E-haciz + Torba yasa

Selamlar. Konuya alakalı veya bu konuda fikri / bilgisi olan arkadaşlara sorum olacak.

2008-2010 yılları arasında açtığım ve kapadığım işyeri ile alakalı o zamanlar SGK ya başvurarak başlangıç yapılırdı. Vergi kaydım vardı ve iş yeri kapanınca borc odendi.
    bağkur kaydı olmadığı için ödenecek bir birim ve kayıt da yoktu. 2011 yıllarında da kayıt sorguladım yine kayıt yoktu.
    Lakin 2014 yılında, geçtiğimiz aylarda evime bildiri geldi. 2008 yılına resen tescil işlemi yapmıslar. Ve bu güne kadar faiz işletip hespalamışlar. yaklaşık 11 bin TL borç çıkarttılar.

yakında af gelmekte. VE tamamı neredeyse silinecek. Lakin bu arada bankamda duran bellibir miktar parama E-haciz gelme ihtimali varmıdır?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: SGK ve E-haciz + Torba yasa

Konu ile alakalı bi bilgim yok ama ne olur ne olmaz ben olsam parayı çekerdim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu durumda bankada para tutmamanızda fayda var, her an e haciz işlemi yapabilirler. En iyisi af gelene kadar hesaplarınızı sıfırlamaya bakın
      2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

E-haciz şans işi bazen 1 aylık borcu olana koyuyorlar bazen 1 yıl borcu olana gelmiyor.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bağkur yada ssk prim borçları için e-haciz şuan uygulanmıyor, sadece vergi borçları, özellikle peşin ödenen kdv borcunuz var ise e-haciz uygulanıp bankadaki paranız blokelenip, alacaklı kurum tarafından tahsil edilebilir, eğer vergi borcunuz, stopaj veya kdv borcunuz var ise bunları yapılandırmadıysanız bankadaki hesaplarınıza ve üzerinize kayıtlı taşınır/taşınmaz mallara e-haciz uygulanır, ancak sgk nın şuan için böyle bir uygulaması yok...

Yorum

Bende, diğer arkadaşlarım la hemen hemen aynı fikirdeydim.

Hasan_apg09, net bilgin için teşekkür ederim. Bu hafta için araç alımı için parayı zaten kullanacağım. Araya tekar para aktarım yapmamın doğruluğu kalmadı o zaman. Zaten torba yasa öncesi böyle bir uygulama olması durumu hiç de hoş olmazdı.

Bankamı arayıp haciz yapılmadığını da öğrendim az evel. Derin bir oh çektim....
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
            X