Arkadaslar Insigniami sattiktan sonra hususi kullanim icin vw cadyy almistim.Bir sure once garanti kapsaminda araci servise bir kac defa goturmeme ragmen problemi cozemediler taki garantisi bitinceye kadar garanti bitti ve sorun bulunup cozuldu suan servis benden 1800 tl masraf cikardi vermiyecegimi bildirdigimdede 600 tl ye dusurduler ve dogus otodanda iyi veya kotu bi cvp daha alamadim.sizce nasil davranmaliyim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Servis problemi icin yardimlarinizi bekliyorum
Collapse
X
-
Ynt: Servis problemi icin yardimlarinizi bekliyorum
Biraz karışık bir durum
Eğer araç garanti sürecince yetkili serviste bakımları yapıldıysa ve çıkan hata kullanıcı hatası olmayan bir parça ise ücretsiz yapmaları gerekir diye düşünüyorum diğer taraftan servisin sorunu geç bulmasının sebebi nedir farklı bir servisemi gittiniz yoksa aynı servismi gittiniz aynı servis ise servis müdürü ile konuyu halletmeye çalışın olmuyorsa doğuşa şikayet edin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Problem on gogusten ses gelmesydi her defasinda ayni servise goturdum ilk 4 unde arac garantideydi 5 goturusumde garanti bitmisti ve en sonunda problemin klima kompuresorunde oldugu soylendi ve suan aracta degisim saglanan parca deneme icin takilan parca oldugu yeni parca siparisi ile 600 tl maaliyetinin olacagi yada sokup tekrar aracin bozuk parcasini takmalari gerektigini soyluyorlar bilmiyorum dogus oto yu kurumsal buyuk firma olarak biliyordum ama sikayetten dolayi henuz bi cvp ta alamadimOpel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600
Yorum
-
Garanti süresi içinde servise bu şikayetten başvurduğunuza dair servis kayıtları elinizde varsa hakem heyetinden rahatlıkla kazanırsınız diye düşünüyorum.
Yorum
-
Geçmiş olsun. Vw Türkiye'yi dışarıdan sorunsuz bir firma olarak görenlere (özellikle Vw forum kullanıcılarına) selamlar olsun. Yaşamayan bilemez.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
uğraşmak isterseniz ve elinizde aynı arızadan dolayı 4 defa servise girdiğinize dair kayıt açılmış ve kayıtlarda sizde mevcutsa, noterden bi ihtar çekin sonrasında araç değişim hakkınız dahi doğabilir...
bi tanıdığımın aracı klima kompresörü sebebinen 2 sene sonra değiştirildi...F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipGeçmiş olsun. Vw Türkiye'yi dışarıdan sorunsuz bir firma olarak görenlere (özellikle Vw forum kullanıcılarına) selamlar olsun. Yaşamayan bilemez.
dedi ki; abi her 10 bine geldiğinde 1 litre yağ koy bu arabaya.... araba şu an 26 binde ve 1 kilo 200 gr yağ ekledim
Yorum
Yorum