Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amerika'dan ne alınır,ne satılır,ne getirilir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Amerika'dan ne alınır,ne satılır,ne getirilir?

Herkese selamlar,

Yaklasik 1 aydan beri Amerika'dayim,Eylül ortalarına kadar da burada olacağım.
    Gerek kendime her türlü tekstil,elektronik gibi kullanacağım ürünler gerekte geldiğimde kar amaçlı getireceğim ürünler olacak.

Kafamda bazı ürünler var,birde sizin tecrübelerinizi almak isterim tecrübesi olan varsa eğer.
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: Amerika'dan ne alınır,ne satılır,ne getirilir?

Amerika ve Türkiye deki piyasa arastirmasini yapıp Nikon un yeni çıkartmış olduğu D810 modelinden ve yine Nikon 24-70 lens getirebilirsiniz. Hatırı sayılır bir kâr elde edersiniz düşüncesindeyim. Ama baştada söylediğim gibi piyasa araştırmasını mutlaka yapın.

Yorum

Aynen öyle, kar amaçlı birşey getireceksen fotoğraf makinaları ve ekipmanları olabilir.
      Artık eskisi gibi telefonmuş , bilgisayarmış o tarz şeylerden çok kar edilmiyor .

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Aslinda alim satim yapmak icin yaklasik 1000 dolar gibi bir butceyi bazi urunler dizisine ayirdim. Geri donusu yaklasik 750 dolar kar olacak sekilde. Tabiiki bunun haricinde baska kar alt yapili urunleride dusunebilirim.

Fakat suanda Turkiye deyken hic bu konulari dusunmedigim icin kendime kullanacagim ne alabilirim veya ne alinmali bunlarin arastirmasini hic yapmadim. Tamam outlerlere gidip yuzlerce dolarlik alisveris yapacagim giyim kusam olarak. Ama bunun haricinde boyle ozel olarak bir urun var midir da buradan alsam diye dusunuyorum ama bir turlu aklima gelmedi boyle bisey. Tamamen beynim durmus gibi oldu resmen
        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Crocs ayakkabı
          Bire üç veriyor

Yorum

İşleniyor...
          X