Ayda 25 gun , Gunde 70 km gitgel yapacagim bir isim olsa insignia mi kullanmazdim .. 5-6 yasinda dizel arac tavsiyeniz olur mu ?? 20.000 yada max 22.000 araliginda dusunuyorum... opel corsa 1.3 cdti uygun sanirim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
en uygun az yakan dizel ??
Collapse
X
-
Ynt: en uygun az yakan dizel ??
Corsa da kullandım. 1.4 benzinle bile yakıt konusunda cimriyi. Dizesini hayal bile edemiyorum ama çok temiz bir araç düşürmelidir. Ayrıca muhakkak checkup detaylı yaptırmalısın. Benim 1.3 dizel aracımı az kullanmama ve sürekli yetkili serviste bakım yaptırmama rağmen türbo hortumundaki sorun checkup ta çıktı....2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.
Yorum
-
20-22.000 TL fiyat aralığında diye belirtilmiş , gözden kaçtı sanırım.
Bu bütçede en az yakan araçlar;
Peugeot 207
Citroen C3
Ford Fiesta
Opel Corsa
Corsa ve C3 kullanan biri olarak ben C3 ya da 207'yi tavsiye ederim. Hem sürüşleri rahat hemde çok çok az yakıyorlar.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
bence multijet deneyin derim.
fiorino alın dicem onun yıllık muayenesi ve kapalı kasa görünmesi biraz sıkıntılı ama 100 km 5.5 ve 6.6 lt arası degişmekde
ama en ideali bence linea hem otomobil sınıfında hemde fiorino ya göre biraz daha tutumlu gibi işde kullanmak için bence ideal bi araç üstelik aracın konforu ve yolda kaçışı hiç hiç fena deil ama karar sizin.yakıta göre verdigim degerler kullandıgım için yol bilgisayarından gördügüm degerler ona göre düşünün derim.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufbence multijet deneyin derim.
fiorino alın dicem onun yıllık muayenesi ve kapalı kasa görünmesi biraz sıkıntılı ama 100 km 5.5 ve 6.6 lt arası degişmekde
ama en ideali bence linea hem otomobil sınıfında hemde fiorino ya göre biraz daha tutumlu gibi işde kullanmak için bence ideal bi araç üstelik aracın konforu ve yolda kaçışı hiç hiç fena deil ama karar sizin.yakıta göre verdigim degerler kullandıgım için yol bilgisayarından gördügüm degerler ona göre düşünün derim.
Yorum
Yorum