Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en uygun az yakan dizel ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• en uygun az yakan dizel ??

Ayda 25 gun , Gunde 70 km gitgel yapacagim bir isim olsa insignia mi kullanmazdim .. 5-6 yasinda dizel arac tavsiyeniz olur mu ?? 20.000 yada max 22.000 araliginda dusunuyorum... opel corsa 1.3 cdti uygun sanirim ?

Ynt: en uygun az yakan dizel ??

1.6 yeni astara dizel desem kızar mısın? Performans konfor, düşük tüketim...
    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
      1.6 yeni astara dizel desem kızar mısın? Performans konfor, düşük tüketim...
      Butcemi asiyor desem kizmazsiniz degil mi ?? 6-7 yasinda ve 1.3 motor dusunuyorum :/

Yorum

Corsa da kullandım. 1.4 benzinle bile yakıt konusunda cimriyi. Dizesini hayal bile edemiyorum ama çok temiz bir araç düşürmelidir. Ayrıca muhakkak checkup detaylı yaptırmalısın. Benim 1.3 dizel aracımı az kullanmama ve sürekli yetkili serviste bakım yaptırmama rağmen türbo hortumundaki sorun checkup ta çıktı....
        2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

ford fiesta 1.4 tdci peugeot 206 ticari olması dert değil ise fiorino 1.3 manuel otomatik almayın 8.5 litre şehir içi manuel leri 21-22 arası bulabilirsiniz hemde 2011 -12
          insignia 2.0 cdti edition  160 hp otomatik 18'' ac scnitzer

Yorum

2015 basinda insignia diezeller geliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

20-22.000 TL fiyat aralığında diye belirtilmiş , gözden kaçtı sanırım.

Bu bütçede en az yakan araçlar;

Peugeot 207
              Citroen C3
              Ford Fiesta
              Opel Corsa

Corsa ve C3 kullanan biri olarak ben C3 ya da 207'yi tavsiye ederim. Hem sürüşleri rahat hemde çok çok az yakıyorlar.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Cok tesekkurler yorumu olan herkese .. corsa alinir gibi geldi bana.. antalya civarinda sanirim c3 cok olmadigindan ilanlarini da goremedim.. fiat punto 1.3 icin dusuncesi olan var mi ?? Sanirim 30.000 tl ye kadar butcemi zorlayacagim ??

Yorum

1.3 dizel grande punto kullandım.0 almıştim.ortalama 7lt arac bilgisayarı ile.ancak garantisi bitince radyosu bozuldu sevis 400 tl aldı.bende aracı satıverdim gitti.fiat düşünmem ben.

Yorum

puntoyu hiç tavsiye etmem. tabi bu tamamen benim fikrim. ben birkaç defa kullandım. hiçbirisinde memnun kalkmadım şoför koltuğundan

Yorum

reno clio dan daha az yakan araba varmı

Yorum

Valla reno clio dediniz de aklima geldi , ben bisikliet kullqndigimda 100 km de 6 litre su iciyordum.. sonuc , reno clio benim bisikletten daha az yakiyor

Yorum

bence multijet deneyin derim.
                          fiorino alın dicem onun yıllık muayenesi ve kapalı kasa görünmesi biraz sıkıntılı ama 100 km 5.5 ve 6.6 lt arası degişmekde
                          ama en ideali bence linea hem otomobil sınıfında hemde fiorino ya göre biraz daha tutumlu gibi işde kullanmak için bence ideal bi araç üstelik aracın konforu ve yolda kaçışı hiç hiç fena deil ama karar sizin.yakıta göre verdigim degerler kullandıgım için yol bilgisayarından gördügüm degerler ona göre düşünün derim.
                          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                          uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                            bence multijet deneyin derim.
                            fiorino alın dicem onun yıllık muayenesi ve kapalı kasa görünmesi biraz sıkıntılı ama 100 km 5.5 ve 6.6 lt arası degişmekde
                            ama en ideali bence linea hem otomobil sınıfında hemde fiorino ya göre biraz daha tutumlu gibi işde kullanmak için bence ideal bi araç üstelik aracın konforu ve yolda kaçışı hiç hiç fena deil ama karar sizin.yakıta göre verdigim degerler kullandıgım için yol bilgisayarından gördügüm degerler ona göre düşünün derim.
                            ben fiorino tarzındaki araçları çok seviyorum .. hakkaten keyifli araçlar; ancak ticari ahlakla kullanılmaları ve bu insanların gerek taksi gerek diğer işlerinde kullanırken trafikte bana çektirdiklerini görünce ( muhtemelen hepimize ) ikinci eldeki güvenlerini bana göre sarsıyor.. bu kadar hor kullanıldıklarını görünce ikinci elde alırken temkinli olmak lazım :/ sıfır almayı şu anda düşünmediğimden ikinci el alıcısı gözüyle söylüyorum

Yorum

Şuan evin ikinci araci punto 1.3 Multijet kullanıyoruz yakıt mükemmel 17 18 kuruş yakiyor. Tavsiye ederim o fiyatlara çok rahat alabilirsin
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X