Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KASKO PROSEDURU YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KASKO PROSEDURU YARDIM

Herkese merhaba.Bildiginiz gibi geçirdiğim kazadan sonra artık hasar tespit süreci var ama herkes farklı birşey soyluyor.Exper daha raporu tamamlamamis ama aracın kaportasinda ve de alt tarafinda büyük hasar olduğunu söyledi servis yetkikisi.Arac perte çıkarsa kasko şirketi aracın değerini neye göre belirliyor bilgisi olanlar paylasabikir mi?
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Ynt: KASKO PROSEDURU YARDIM

Genel uygulama çıkan masraf %50 ise araç perte çıkıyor ama lüks sınıf araçlarda bunu %30 kadar çekebiliyorlar ve aracın fiyatını Rayiç değer üzerinden yapıyorlar

Yani Sahibinden.com gibi sitelerdeki değeri Bayideki değer ve bir kaç yerden daha kontrol ediyorlar ve ortlamasını alıp değeri belirliyorlar

Tekrardan geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç değerini belirlerken,

Kasko değerine göre baz alıyorlar diye biliyorum. Eski aracım perte çıkmıştı o bedeli bana ödediler.
      Bu şekilde olduğunu zannediyorum.

Çok geçmiş olsun..
      İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

kasko bedeli ödenmez.Fatih Bey n söylediği gibi o gün şartlarında galerilerin gözünde sizin racınız kaç para ederse o dur.kasko bedeli size öedenebilecek maksimum değerdir.yani piyasada aracınız kasko değerinden daha pahalıya satılsa dahi siz kasko bedeli kadar para alabilrsiniz.
        o yüzden kasko yaptırırken aracınızın değerini piyasa şartlarına göre belirleyip ona göre kasko yaptırın.
        kasko bedeli çok yüksek gösterilirse size avantaj değil aksine zarar getirir.çünkü herhangi bir hasar durumunda aracınızın perte çıkması baya zor olacaktır.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Yani araç perte çıkarsa ve kasko değeri rayiç bedelden düşük değilse ödedikleri para ile 2. el aynı araçtan alınabilir doğru mudur?

Yorum

Teoride evet

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

pratikte

Yorum

Bundan 10 yıl önceydi ilk aracımdı çok bilmiyorum nasıl hesap ettiler Allah kimseye göstermesin bu durumları
                onu bilir onu söylerim..
                İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Verdikleri fiyatı kabul etmeyin biraz daha zorlayın.Zaten fiyatı artırırlar aksi halde sigorta tahkime şikayet edeceğinizi söyleyin.Onlar daha güzel fiyat çıkarırlar.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kasko değerini aşmamak kaydıyla, piyasadaki araçların rayiç bedellerini göz önüne alarak bi bedel çıkarıyolar diye biliyorum...

Yorum

Kasko deyer listesi ile bizi kazikliyolar ozaman. Odenmesi gereken tutar o liste deilmi?
                      Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Sigorta poliçesinde araç pert durumunda rayiş bedelle bedellendirilir diyor ayrıca sigorta şirketleriyle de görüştüm kasko değeri diye birşey kalmadı artık o sadece kasko yaparken belirlemek için sırf bu rayiş bedel için kanun çıktı dediler.

Yorum

İşleniyor...
                        X