Bugün Ankara ya yaptığım yolculukta sungurlu da aşırı yağış nedeniyle araç düz yolda giderken spin attı ve geri geei kayarak yolun sağındaki refuje daha sonra da yol kenarindaki tarlaya girdi.Benden sonra 5 kişi daha aynı yerde kaza yapmis ve polisin kimseyi uyardigi yok.Bu yüzden ben uyarmak istiyorum. Genel olarak yoğun yağışlı yollarda araca guvenmeyin limitlerinde altına inin özellikle dediğim bölgede dikkatli olun hava acikken üç saniye içinde yagmur ve dolu yağmaya başladı. Bu arada araç 2012 model bmw 3.20d.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kaza ! Lütfen dikkat edelim.
Collapse
X
-
Ynt: Kaza ! Lütfen dikkat edelim.
Çok geçmiş olsun,bende akşam saatlerinde ankaraya geçerken yağmura yakalandım.Arkadan itişli araçlarda böyle havalar çok tehlikeli,daha dikkatli olmak lazım.
Verilmiş sadakanız varmış..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Ynt: Kaza ! Lütfen dikkat edelim.
Geçmiş olsun. Dün bende çorumdan ankaraya geldim. Yağmur çok şiddetliydi ve yolda 3 tane kaza yapmiş araç gördüm ve 3üde bariyerlere çarpmiş. Bende dün kaza atlattim diyebilirim, çakallı mevkinde yoldaki biriken yağmur sularindan geçerken arabam hafif kayma yapti bu esnada frene basmadan ayağımı gazdan çektim ama beni şaşırtan şey ESP nin devreye girmemesiydi. Passat ta en ufak bir kayma veya cizgiden sapma oldugumda esp derhal devreye giriyordu ama insignia da yasadigim birkac tecrube de de es hic devreye girmedi.
Yorum
Yorum