Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ticari İnternet Sitesi Açmak İstiyorum Yardımcı olabilecek Arkadaşlar Var mı?
Collapse
X
-
Ynt: Ticari İnternet Sitesi Açmak İstiyorum Yardımcı olabilecek Arkadaşlar Var mı?
Geçenlerde video denk gelip izlemiştim. Siz yine profesyonel destek alacaksınız haliyle ama yine de video konu hakkında yardımcı olabilir. İzlemenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=4rJDknAE3wU#ws2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Ynt: Ticari İnternet Sitesi Açmak İstiyorum Yardımcı olabilecek Arkadaşlar Var mı?
Fatih Abi Tel falan verirsen Görüşebilirim. Teşekkürler Şimdiden
Orjinal yazı sahibi: FacomXUygulama gelistiren arkadasim var isterseniz size yardimci olur'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Site İsmi Nedir Bi Bakayım Nasıl Olmuş
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBen 2 gün önce açtım ama pek bir şeye benzemedi sanki'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
www.otoevhersey.com
herşeyini kendim yaptım. bir gecede bu kadar olduahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefiristFatih Abi Tel falan verirsen Görüşebilirim. Teşekkürler Şimdiden
Orjinal yazı sahibi: FacomXUygulama gelistiren arkadasim var isterseniz size yardimci olur
http://www.tuccarnet.com/
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Yaklaşık 10 yıldır web tasarım ve web programlama ile ilgileniyorum. E-ticaret konusunda kesenin ağzını açmak zorundasınız. Örneğin özel yazılım mı kullanacaksınız ortak yazılım mı buna karar vermeniz gerekiyor. Özel yazılım olursa 10 belkide 20 bin tl kadar para gözden çıkarmanız gerekiyor. İyi bir grafiker elamanınız olması gerekiyor tasarım konusunda sorun yaşamamanız lazım. Güzel bir fotoğraf makinesi ile ürün fotoğrafları çekmeniz gerekiyor. SSL sertifikası ve sanal pos entregrasyonu gerekiyor. Herşeyden önce akılda kalıcı bir domain adresi gerekiyor. Markalaşma gerekiyor vs vs. Teknik olarak merak ettikleriniz varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon
Yorum
Yorum