Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oyun Direksiyon Seti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Oyun Direksiyon Seti

Fikri olsan arkadaşlar olur diye düşündüm.

Birader (ve tabi ki benim için de ihihi ) Nfs tarzında yarış oyunları oynayabileceğim (PC'de) max. 250 TL fiyata kadar kaliteli bir direksiyon seti almayı düşünüyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Ynt: Oyun Direksiyon Seti

Şu anda piyasada Logitech G27'nin üzerine direksiyon seti yok.
    Fakat fiyat maalesef yanına yaklaşılır gibi değil

http://www.hepsiburada.com/liste/log...goryId=1200698

Yorum

Yaklaşık 2 senedir Play Station 3 de Logitech Driving Force GT kullanıyorum .. Mükemmele yakın bir direksiyon fiyatı da G27 ye göre çok daha uygun .. Pc ye takıp hiç denemedim pc de nasıl çalışır veya çalışırmı bilmiyorum.. eğer pc de çalışıyorsa kesinlikle Driving Force GT almanızı tavsiye ederim . Ha bu arada Play Station da sadece Grand Tourismo da kullanabiliyorum bu direksiyonu NFS yi sevemediğim için bende NFS yok

http://www.hepsiburada.com/liste/log...goryId=1200698
      [center]
      İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Birtek bunu almaklada yetmiyor, bu seti kurmak için düzgün bir stand gerekli.

O yüzden bu kadar kapsamlı olanlara bulaşmaya gerek yok bence Kalite olarak bunu aratmayacak ve fiyat olarakta bu kadar üzmeyecek seviyede Logitech GT Driving Force ' u tavsiye ederim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Nette Direksiyon için Stand aradım bulduklarımda çok pahalı yada püften şeylerdi üşenmedim Autocadde çizdim 3 boyuta getirdim . kestim kaynattım boyadım vs vs . kendi standımı kendim yaptım
          [center]

Yorum

İnsan Antep'li olunca başarır tabi ki, biz ne yapalım
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
              Birtek bunu almaklada yetmiyor, bu seti kurmak için düzgün bir stand gerekli.

O yüzden bu kadar kapsamlı olanlara bulaşmaya gerek yok bence Kalite olarak bunu aratmayacak ve fiyat olarakta bu kadar üzmeyecek seviyede Logitech GT Driving Force ' u tavsiye ederim
              Bunun da fiyatı aşağı değilmiş. blink

Yorum

size çizimlerimi göndereyim yarında fotolarını atarım bi göz atarsınız

[center]

Yorum

Bu nasıl ?

Yorum

iyiymiş. Yanındaki özellikle

Yorum

Ben de yazdan sonra driving force gt almayı planlıyorum kısmetse.
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
                        Autocadde çizdim 3 boyuta getirdim . kestim kaynattım boyadım vs vs . kendi standımı kendim yaptım
                        Siz 'Autocad' deyince aklıma geldi, kullandığınız yazılımın lisansı vardır umarım
                        Bugünlerde Microsoft 'korsan yazılım' peşine düştü, yerel mahkemeden arama izni alıp
                        şirketlere baskın yapıyorlar; organize sanayide bir yığın firmaya baskın yapıp lisansı
                        olmayan yazılım buldular. Ciddi tazminatlar talep ediyorlar, hem de program satıyorlar.
                        İstersen alma, sınai mülkiyet kanunu kapsamında şikayet etmeyle tehdit ediyorlar

Yorum

Antep'li yaş tahtaya basmaz Şaman Bey
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                            Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
                            Autocadde çizdim 3 boyuta getirdim . kestim kaynattım boyadım vs vs . kendi standımı kendim yaptım
                            Siz 'Autocad' deyince aklıma geldi, kullandığınız yazılımın lisansı vardır umarım
                            Bugünlerde Microsoft 'korsan yazılım' peşine düştü, yerel mahkemeden arama izni alıp
                            şirketlere baskın yapıyorlar; organize sanayide bir yığın firmaya baskın yapıp lisansı
                            olmayan yazılım buldular. Ciddi tazminatlar talep ediyorlar, hem de program satıyorlar.
                            İstersen alma, sınai mülkiyet kanunu kapsamında şikayet etmeyle tehdit ediyorlar
                            Bunca üretken bir insan, yazdıklarınızdan zaten haberdardır diye düşünüyorum.

Yorum

Bu arada benim konu da autocad mevzuuna güme gitmesin lütfen.

Yorum

İşleniyor...
                              X