Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ehliyet Hakkında Sorum Var, Yardımcı Olur Musunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ehliyet Hakkında Sorum Var, Yardımcı Olur Musunuz?

Merhaba arkadaşlar ve abilerim. Uzun süreden sonra tekrar sizinle birlikteyim. Çok şükür kazasız belasız YGS ve LYS sınavlarını atlattık.

Şimdi sıra ehliyette

http://www.caddeehliyet.com/?page=1&...sinav-kilavuzu

Bu linkten baktım da, 12 Temmuzda ve 9 Ağustosta ehliyet sınavları var, eylüle sarkmasını istemiyorum.

Sizce hemen haftaya pazartesiden, 23 ü değil (30 Haziran 2014) den itibaren ehliyet kursuna yazılsam 9 ağustostaki sınava yetişebilir miyim?

Yetişsem ehliyetim ne kadar zamanda çıkar, biraz amatör olduğum için bu konuda fikri olanların fikrine danışmak istedim. Yardımlar için şimdiden teşekkürler angle
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Ehliyet Hakkında Sorum Var, Yardımcı Olur Musunuz?

Sınavların için geçmiş olsun kardeşim. İnşallah herşey gönlünce olur. Ehliyet konusunda bu soruların cevabını alabileceğin en doğru yer sûrûcü kursları. Direkt ara sor daha doğru bilgi alırsın.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
      Sınavların için geçmiş olsun kardeşim. İnşallah herşey gönlünce olur. Ehliyet konusunda bu soruların cevabını alabileceğin en doğru yer sûrûcü kursları. Direkt ara sor daha doğru bilgi alırsın.
      Teşekkür ederim abi, inşallah herşey hepimizin gönlünce olur Yarın bir sürücü kursunu arayıp sormakta yarar var sanırım, teşekkürler

Yorum

Benim kardeşimin kursu da yeni başlıyor, 9 ağustostaki sınava girebiliyor diye biliyorum
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

aynen temmuz sınavına giremezsin..1 hafta içerisinde kaydolursan ancak ağustos sınavına girebiliyosun dyebiliyorum..bizim biladeride dün yazdık..1 hafta geçerse ağustos sınavınada gremez dediler...artık ne kdr doğru ne kdr yalan bilmiyorum..sürücü kursunun dedikleri bunlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
            Benim kardeşimin kursu da yeni başlıyor, 9 ağustostaki sınava girebiliyor diye biliyorum
            Teşekkürler abi, ben elimi çabuk tutarsam iyi olur

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
            aynen temmuz sınavına giremezsin..1 hafta içerisinde kaydolursan ancak ağustos sınavına girebiliyosun dyebiliyorum..bizim biladeride dün yazdık..1 hafta geçerse ağustos sınavınada gremez dediler...artık ne kdr doğru ne kdr yalan bilmiyorum..sürücü kursunun dedikleri bunlar
            O zaman bu hafta içinde bir kurs bulup girmek mantıklı olacak Teşekkürler

Yorum

Aynen acele et, ben 18'i doldurduğum gün gidip kaydolmuştum
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                Aynen acele et, ben 18'i doldurduğum gün gidip kaydolmuştum
                Öyle yapacaktım üniversite sınavın bitmeden hiçbir yere gidemezsin dedi babam ben de eyvallah demiştim geçti işte çarşamba günü kayıt yaptırırız dedi hayırlısı bakalım

Yorum

İşleniyor...
                X