Geçmiş olsun geçenlerde bende 82 hızla pek sehir içi sayılmaz ama çevre yolu 172 tl ceza yedim 130 tl ödedim.. Her sene komik hızlarla mutlaka radara giriyorum yapacak bişey yok.. Devlet bizim devletimiz.. Ama sizin durum biraz farklı ben olsam peşine düşerdim..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Geçmiş olsun geçenlerde bende 82 hızla pek sehir içi sayılmaz ama çevre yolu 172 tl ceza yedim 130 tl ödedim.. Her sene komik hızlarla mutlaka radara giriyorum yapacak bişey yok.. Devlet bizim devletimiz.. Ama sizin durum biraz farklı ben olsam peşine düşerdim..
Sağol... EDS'den yesem aslanlar gibi öderim zaten İşin garibi adamın bana ceza yazdığı yerde EDS var
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Hocam içinde kalmaması açısından bence bi sulh ceza mıdr yukarda avukat arkadaşlarda açıklamış.. İtirazını yap ispat edemezlerse zaten mecburen ceza iptal olur.. EDS nin olduğu yerde Fahri müffettş de kim... Ne güzel işş Fahri müffettişin vicdanınamı kaldı herşey kafasına göre ceza kesiyor.
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Fahri müffettişin vicdanınamı kaldı herşey kafasına göre ceza kesiyor.
Hukukun zaafa uğradığı sistemlerde önce kanun sonra da adalet izne çıkıyor
Devlet erki, özellikle de Vergi İdaresi nezdinde keyfi kullanılıyor, bende bunun
göstergesi niteliğinde çok geniş bir dava arşivi var. Özellikle vergi davaları ile
ilgilenen genç avukat arkadaşların yararlanması için paylaşmak isterim aslında, ama
uzun bir hikaye olur. Biz, Türk Milleti olarak uzun uzun okumayı pek sevmeyiz.Emeğim
boşa gider
Fahri müffettişin vicdanınamı kaldı herşey kafasına göre ceza kesiyor.
Hukukun zaafa uğradığı sistemlerde önce kanun sonra da adalet izne çıkıyor
Devlet erki, özellikle de Vergi İdaresi nezdinde keyfi kullanılıyor, bende bunun
göstergesi niteliğinde çok geniş bir dava arşivi var. Özellikle vergi davaları ile
ilgilenen genç avukat arkadaşların yararlanması için paylaşmak isterim aslında, ama
uzun bir hikaye olur. Biz, Türk Milleti olarak uzun uzun okumayı pek sevmeyiz.Emeğim
boşa gider
Bende 1 ay olmadı bmw ile ümraniyede yemişim 80tl trafıgı tehlıkeye sokmaktan yazmış fakat gittiğim saatte trafıgın t'si dahi yoktu cadde üzerinde bir yere uğradım ordan çıkarken yazmış zaar 60-65tl birşey ödemıstım ındırımlı olarak hakkımı yedilerse gün gelir çıkar elbet
Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
bu fahri müfettişlik acaip bir uygulama. Bir arkadaşım anlatmıştı (trafik polisi): Bir fahri müfettiş gıcık olduğu adamı akşama kadar takip edip, birsürü ceza yazmış.
bazen aslında bende fahri müfettiş olsam, şu adama kesin ceza yazarım, diyorum. ama suiistimal oluyor demekki.
Bence miktarına bakmadan, itiraz hakkınızı kullanın. Ben kesin emin olmamakla birlikte; mahkemelerin bu konuda ispat istediğini okumuştum.
Akşama kadar takip o da güzelmiş.. Sanirim herkezi fahri müfettiş yapmiyorlar emekli memurlar vs bole tiplerde takintili oluyor demek. Çocuklar Duymasindaki Kemal beyin işine döndü
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum