Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ BANA CEZA KESMİŞ :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ BANA CEZA KESMİŞ :))

Arkadaşlar dün elime bir trafik ceza makbuzu geçti. Cezanın sebebi aksine bir işaret bulunmadıkça trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek... Hiç tarzım değil halbuki Neyse daha ilginç olanı bunun bir fahri trafik müfettişi tarafından kesilmesi... 172 TL şaka gibi Öncelikle başına böyle bir iş gelen arkadaş var mı? İtiraz için nasıl bir yol izlemek gerekiyor. Bu cezalara itiraz edilebileceğini internet kanalıyla öğrendim. Hatta mahkeme kararı var delillendirilmesi gerektiği konusunda. Ceza makbuzunda herhangi bir fotoğraf falan yok. hatta cumartesi sabahı kesilmiş. Cumartesileri çalışmadığım için o saatte ceza kesilen yerde olma ihtimalim zayıf... Avukat arkadaşların tavsiyesi varsa dinleyebilirim... Hepinize cezasız günler )
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Ynt: FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ BANA CEZA KESMİŞ )

Tavsiyem ilk 15 gun icinde odersen 130 civarinda odersin abi)) nasil tavsiye ama
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Tavsiyem ilk 15 gun icinde odersen 130 civarinda odersin abi)) nasil tavsiye ama
      +1
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

avukat değilim.bildiğim kadarıyla ispat yükümlülüğü artık trafiğin yoktur.bu nedenle resimli cezalar gönderilmemektedir.itirazın varsa bunu senin ispat etmen gereklidir.ceza makbuzunun olduğu tarih veya saatte,otopark fişi ile aracın başka yerde olduğunu ispat edebilirsin.bu bilgiye trafik polisi bana bildirmişti.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

15 gün içinde cezanın kesildiği yer sulh ceza mahkemesinde itiraz edilebiliyor. Mahkeme çok popülist (burada başkaca tabir kullanamıyorum ) davranmazsa, trafik tarafından delillendirilemeyen veya eds gibi sistem tarafından kesilmeyen cezalar iptal ediliyor. Uğraşırım derseniz itiraz yolunu tavsiye ederim. Yok uğraşmak istemiyorum derseniz (bir avukat olarak komik olacak ama) ödeyin geçin derim.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

avukata gerek yok kendiniz 15 gün içerisinde itiraz edebilirsiniz ayrıca şöyle birşey var mahkeme kararından sonra 15 gün içinde öderseniz(cezanız iptal olmazsa tabi) gene %25 indirimli ödersiniz..
            İNSİGNİA'sız

Yorum

Bu tip keyfe keder uygulamalar ile Türkiye'yi kurtaracaksak ben de Müfettiş olurum.
              Önce iyice taciz ederim sonra pro cam ile video çeker 172 TL değil ciğerini alırım.
              Traji komik uygulamalar geçenlerde Fındıklı'da arkadaşın birisi durdurdu neymiş telefon ile konuşuyormuşum.
              Ben ispatla diyorum o gördüm diyor,
              Telefonum kapalı şarjda diyorum,
              aldı baktı hayır açık dedi ki şifre daha girilmemişti
              Bluetooth ile konuşmak da yasak biliyorsunuz dedi
              eee dedim ben avukatımı çağırayım (ki avukata gitmiştim) sen yaz cezanı telefon kayıtlarından kontrol ederiz.
              Yemedi tabi ama şimdilik
              o zaman araba içinde konuşmak ya da şarkı söylemek de yasak olsun
              Ağızlarımız bantlı
              sanki istenen bu
              Neyse tabi ki bunlar bir çuval inciri berbat etmez ama
              çuval delinmiş gibi geliyor yakında incir kalmayacak .
              Kadirim ödemek tek seçenek
              sonrasında cebelleş
              Yoksa devletimizin adadığı bir kontrol mekanizmasını kabul etmediğin ayrı bir suç işlemiş oluyorsun
              Vatan sağolsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                15 gün içinde cezanın kesildiği yer sulh ceza mahkemesinde itiraz edilebiliyor. Mahkeme çok popülist (burada başkaca tabir kullanamıyorum ) davranmazsa, trafik tarafından delillendirilemeyen veya eds gibi sistem tarafından kesilmeyen cezalar iptal ediliyor. Uğraşırım derseniz itiraz yolunu tavsiye ederim. Yok uğraşmak istemiyorum derseniz (bir avukat olarak komik olacak ama) ödeyin geçin derim.
                Meslektaşıma katılıyorum. Bizim ofise bu şikayetle gelenlere aynı şeyi ("ödeyin geçin uğraştığınıza değmez" diye) ben de söylüyorum. Ancak ödeme gücünüz yoksa geciktirmeksizin (15 gün içerisinde) cezanın kesildiği yer sulh ceza mahkemesine başvurmanız yeterli olacaktır. Trafik cezanın neden yazıldığını ispat etmek zorunda olduğunu da belirtmek isterim.
                2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                  Bu tip keyfe keder uygulamalar ile Türkiye'yi kurtaracaksak ben de Müfettiş olurum.
                  Önce iyice taciz ederim sonra pro cam ile video çeker 172 TL değil ciğerini alırım.
                  Traji komik uygulamalar geçenlerde Fındıklı'da arkadaşın birisi durdurdu neymiş telefon ile konuşuyormuşum.
                  Ben ispatla diyorum o gördüm diyor,
                  Telefonum kapalı şarjda diyorum,
                  aldı baktı hayır açık dedi ki şifre daha girilmemişti
                  Bluetooth ile konuşmak da yasak biliyorsunuz dedi
                  eee dedim ben avukatımı çağırayım (ki avukata gitmiştim) sen yaz cezanı telefon kayıtlarından kontrol ederiz.
                  Yemedi tabi ama şimdilik
                  o zaman araba içinde konuşmak ya da şarkı söylemek de yasak olsun
                  Ağızlarımız bantlı
                  sanki istenen bu
                  Neyse tabi ki bunlar bir çuval inciri berbat etmez ama
                  çuval delinmiş gibi geliyor yakında incir kalmayacak .
                  Kadirim ödemek tek seçenek
                  sonrasında cebelleş
                  Yoksa devletimizin adadığı bir kontrol mekanizmasını kabul etmediğin ayrı bir suç işlemiş oluyorsun
                  Vatan sağolsun
                  Adam olamayacağız vesselam :P benim güzel bir sözüm var bu gibi konularda .. Lapciki daime for you cınteratto pirelli....... Lazım olana gider bu söz :P
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

bu fahri müfettişlik acaip bir uygulama. Bir arkadaşım anlatmıştı (trafik polisi): Bir fahri müfettiş gıcık olduğu adamı akşama kadar takip edip, birsürü ceza yazmış.

bazen aslında bende fahri müfettiş olsam, şu adama kesin ceza yazarım, diyorum. ama suiistimal oluyor demekki.

Bence miktarına bakmadan, itiraz hakkınızı kullanın. Ben kesin emin olmamakla birlikte; mahkemelerin bu konuda ispat istediğini okumuştum.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ne günlere kaldık ya.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Süpermiş Zaten önce öde sonra itiraz et dediler
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                          Çok teşekkürler. Sulh ceza yakınsa giderim, yoksa 130 TL'lik benzin yakmayayım

Yorum

Arkadaşlar biraz araştırma yapınca bu adamların yığınla ceza kestiklerini öğrendim. Bir çoğu de keyfe keder kesilen cezalar. Hatta bir arkadaş isyan etmiş... o kadar biliyorsanız İstanbuldaki minibüslere, kamyonlara ceza yazsanıza niye hep küçük araçlara yazıyorsunuz diye... Bu konuda vatandaşlardan çok fazla şikayet alıyoruz demiş Emniyet Müdürü. Uygulamadan kendilerinin de pek hoşnut olmadığını söylemiş. Para önemli değil öder gideriz de şikayet etmek istememin sebebi bu konuda vatandaşın rahatsız olduğu bilinsin diye... yoksa 130 TL o kadar efor sarfetmeme değmez... Hakan'ın dediği gibi bende müfettiş olurum. Sol şeridi kapar 70 ile giderim sağımdan geçen herkese ceza yazarım... Sonra garibanlar düşünsün nerede yedim cezayı diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                              Adam olamayacağız vesselam :P benim güzel bir sözüm var bu gibi konularda .. Lapciki daime for you cınteratto pirelli....... Lazım olana gider bu söz :P
                              Ben hala bu sözün ne anlama geldiğini öğrenemdim.
                              Kafayı yemek üzereyim muhaha
                              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                              X